Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 05 Aralık 2017, Salı 09:19 tarihinde eklendi. 785 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor 1 puanla döndü

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden SBS İnşaat Kırklarelispor, 3 Aralık Pazar günü deplasmanda konuk olduğu Silivrispor ile 2-2 berabere kaldı ve 1 puanla evine döndü.
Kırklarelispor 1 puanla döndü

Bilal Köseoğlu, Bülent Uludoğan, Ömer Lütfü Aydın ve Sefa Can Meral hakem heyetinin yönettiği maç Silivri Stadı’nda saat 13.30’da başladı.

Maçın ilk golü ev sahibi ekip futbolcusu İbrahim Alan’dan maçın henüz 6. dakikasında geldi ve ev sahibi ekip öne geçti. (1-0) 75. dakikada Silivrisporlu İsmail Düzgün 75. dakikada ters bir vuruşla topu kendi ağalarına yolladı ve maç (1-1) oldu. Hemen 1 dakika sonra Kırklarelisporlu Metincan Cici attığı golle takımını deplasmanda 1-2 öne geçirdi. Maç bitti denirken Silivrisporlu İsmail Düzgün kendi kalesine attığı golü affettirdi ve kafa golü ile 90+2’de takımına 1 puan getirdiği golü kaydetti.

Puanını 25’e çıkaran Kırklarelispor grupta 7. sıradaki yerini korudu.

 

Gökhan KAN  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek