Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 01 Aralık 2017, Cuma 09:18 tarihinde eklendi. 2296 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Etkili Konuşma ve Diksiyon Eğitimleri” büyük ilgi gördü

Lüleburgaz Belediyesince Lüleburgaz Kültür Etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve 15 Kasım’da başlayan ‘Etkili Konuşma ve Diksiyon Atölyesi’ eğitimleri Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde devam ediyor.
“Etkili Konuşma ve Diksiyon Eğitimleri” büyük ilgi gördü

Uluslararası İlişkiler mezunu Lüleburgazlı Eğitmen Gözde Çıbık tarafından verilen ve beş gün süren eğitimlerde kursiyerlere diksiyon, etkili iletişim ve beden dili konularında önemli bilgiler aktarılıyor.

Eğitimler hakkında kısaca bilgi veren Eğitmen Çıbık “Etkili konuşma doğru nefes alma ile başlayıp diksiyon kurallarına uyma ile devam etmektedir. Doğru nefes alabilmek diyaframdan nefes almakla sağlanır. Bunu günlük hayatımıza da uygulamalıyız. Etkili konuşma ve diksiyon kuralları 5 güne sığabilecek bir eğitim olmamakla birlikte bizler farkındalık sağlamak adına bu eğitimleri 5 güne sığdırıp önemli bilgileri sizlere aktarıp katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bize bu fırsatı sağladığı için belediyemize teşekkür ediyoruz” dedi.

Kursiyerler de böylesi önemli bir eğitimi sunan belediyeye ve eğitmen Gözde Çıbık’a teşekkür ettiler.

 

 

 

Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek