HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 30 Kasım 2017, Perşembe 09:28 tarihinde eklendi. 1448 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bu Okul-Aile Birliği çok farklı

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı başında yenilenen Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu Okul-Aile Birliği yönetimi, okul öğretmenlerini öğretmenler gününü düzenlediği öğle yemeği ile kutladı.
Bu Okul-Aile Birliği çok farklı

Okul Aile Birliği Başkanı Vesile Atalay “Öğretmenlerimiz çocuklarımız için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar. Çocuklarımız daha iyi olsun diye çabalıyorlar. Biz de istedik ki; yılın bir günü olsun, bir öğle yemeğini biz ikram edelim onlara. Veliler olarak kendi mutfaklarımızda, ellerimizle hazırladık ve Öğretmenler Günü hediyemiz olarak sunduk kendilerine” dedi.

Yemek öncesi öğretmenler adına memnuniyetlerini dile getiren Müdür Yardımcısı İlknur Kuleli, Okul Aile Birliği üyelerinin bu içten davranışları karşısında duygulandıklarını belirterek, kendilerinin okul-veli ilişkilerinde fark yarattıklarını söyledi.

Okul Müdürü Orhan Kılıç ta bu yılki yönetimin sadece planlanmış görevleri gerçekleştirmek yerine, gördükleri duydukları her olumsuzluğu gidermek için gönüllük esasına göre çabaladıklarını. Bu davranışlarının da okul idaresi ve öğretmenler ile öğrenci velileri arasındaki ilişkiyi sağlamlaştırdığı vurgulayıp Okul Aile Birliği üyeleri ve emeği geçen öğrenci velilerine teşekkür etti.

 

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek