HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 28 Kasım 2017, Salı 09:16 tarihinde eklendi. 1815 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gençlik Kolları Başkanı Koray Lütfü Kozar oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Başkanlığı’nın seçimlerine tek liste olarak katılan Koray Lütfü Kozar, İlçe Gençlik Kolu Başkanı seçildi.
Gençlik Kolları Başkanı Koray Lütfü Kozar oldu

Lüleburgaz Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanlığı seçimleri Pazar günü yapıldı. CHP Parti Binası’nda gerçekleştirilen seçime tek liste giren Koray Lütfü Kozar, 234 güven oyuyla CHP’nin yeni dönemdeki Gençlik Kolları Başkanı oldu.

Gençlik Kolu Kongre’sinde kazananın partinin öz gücü olan Gençlik Örgütü olduğunu söyleyen Kozar, “Bugün Gerçekleşen Gençlik Kolu Kongremizde bizlerden desteğini esirgemeyen değerli büyüklerime, yol dava arkadaşlarıma Şahsım ve yeni göreve gelen yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına teşekkür ederim” dedi.

Uğur PİRPOR

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek