HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 27 Kasım 2017, Pazartesi 09:32 tarihinde eklendi. 1443 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Küçük öğrencilerden büyük kutlama

Lüleburgaz Kocasinan İlkokulu 1-F sınıfı öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Lüleburgaz’da büyük bir kutlamaya ev sahipliği yaptı.
Küçük öğrencilerden büyük kutlama

1-F sınıfı öğrencileri sınıf anneleri Seyda Bahar ve velileri ile sınıf öğretmenleri Fikret Üçtepe ve eşi Güler Üçtepe için coşkulu bir şekilde öğretmenler günü kutlaması hazırladılar.

T Cafe Sahibi Mustafa Güneş ve eşi Ebru Güneş’in  tam destek verdiği kutlamada T Cafe Müdürleri Recep Gürel, Metin Korkmaz ve Muhammed Tezcan da hem öğrencilerle hem de velilerle tek tek ilgilendiler.

Öğretmenlerinden habersiz bir şekilde harfleri ellerinde tutarak Öğretmenler Gününüz Kutlu olsun yazan öğrenciler öğretmenleri içeri girerken de maytap ve konfeti ile görsel şölen oluşturdular.

Okulun sınıf annesi Seyda Bahar; “Sınıfımızda 39 öğrenci var. Bu öğrenciler öğretmenlerini çok seviyor. Sınıf öğretmenimiz Fikret Üçtepe’yi de öğretmenler günü yemeği ile davet ettik. O da eşi Güler hanımla birlikte geldi.  Bizim için güzel bir gece oldu. Öğrencilerimiz de çok memnun kaldı.  Bizde bu konuda bizlere ellerinden gelenden fazla yardım eden T Cafe’ye çok teşekkür ediyoruz” dediler.

 

Haber Merkezi 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek