Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 24 Kasım 2017, Cuma 09:21 tarihinde eklendi. 1566 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lise’de öğrencilere motivasyon etkinlikleri düzenlendi

Lüleburgaz Lisesinde, sınav hazırlığında olan 12.sınıf öğrencilerine, Motivasyon Günleri kapsamında “Meslek Tanıtımı” yapıldı.
Lise’de öğrencilere motivasyon etkinlikleri düzenlendi

Lüleburgaz Lisesi, 2015 yılından bu yana geleneksel hale getirdiği Motivasyon Günlerinde 12.sınıf öğrencilerine yönelik çeşitli aktiviteler düzenledi. 22 Kasım Çarşamba günü gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler hayallerindeki meslekleri ve üniversiteleri kâğıtlara resim olarak çizdiler.

23 Kasım Perşembe sabahı velilerle yapılan etkinlikte öğrencilerin çizdiği resimler velilere gösterildi. Etkinlikte çocukların sınav korkusunu yenmek için aile okul işbirliğinin önemine değinildi.

Lüleburgaz Lisesi Konferans Salonunda 23 Kasım Perşembe günü saat 14.00’da 12.sınıf öğrencilerine meslek tanıtım semineri verildi. Farklı meslek gruplarından gelen misafirler mesleki deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

Meslek Tanıtım etkinliğine Mali Müşavir Leyla Güncer, Avukat Emrah Arslan, Bankacı Zeynep Güven Çıpa, Bankacı Demet Avcı, Hemşire Hande Balki, Psikolog Merve Mutluoğlu, Paramedik Göksenil Sevinç, Diyetisyen Şeyma Ece Somun, Makine Mühendisi Taner Tarlakazan, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Ali Yılmaz, İşletme Mühendisi Tahir Gülegen, Mamul Ambar Şefi Onur İnciroğlu katılım sağladı. Lüleburgaz Lisesi idaresi katılım sağlayan tüm misafirlerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek