Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 18 Kasım 2017, Cumartesi 10:01 tarihinde eklendi. 1127 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kütüphane Çocukları Kitaplarını yazdı

Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında gerçekleştirilen kütüphane çocukları kitaplarını yazıyor etkinliğinde çocuklar yazdıkları kitapları arkadaşlarına okudu.
Kütüphane Çocukları Kitaplarını yazdı

Lüleburgaz Sokollu Mehmet Paşa İlçe Halk Kütüphanesi’nde 16 Kasım Perşembe günü Masal Saatine gelen çocuklar, “Kütüphane Çocukları Kitaplarını Yazıyor” etkinliğinde yazdıkları kitapları sırayla okudular. 7 ile 10 yaş arası 7 çocuk tarafından yazılan kitapların içinde bulunan resimleri de kütüphane çocuklar oluşturdu.

Kütüphane Müdürü Dilek Beyoğlu, etkinliğin amacının çocukların gelişimine katkıda bulunmak olduğunu belirterek, “Çocukların okuma, anlama ve yazma yeteneklerini geliştirmek ve bu gelişimdeki kütüphanenin rolünü vurgulamak amacıyla bu farklı etkinliği gerçekleştiriyoruz.”dedi.

Kütüphaneye üye çocuklar Ekin Meriç Özer “Ece’nin Dişi”, Irmak Dikici “İzabella’nın Pasta Dükkânı”, Tarık Enes Çetin “Küçük Karga ile Tilki”, Defne Deniz “Canan ile Ali”, Merve Deniz “Defne ile Okul”, Ali Rıza Günerdi “Ali’nin Yaz Eğlencesi”, Esma Görkem “Burcu ve Kedisi” isimli kitapları yazdı.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek