HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 18 Kasım 2017, Cumartesi 09:55 tarihinde eklendi. 1089 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

1.Amatör Lig’de 7.hafta oynanacak

Kırklareli 1.Amatör Futbol Ligi A ve B Grubunda 7. hafta maçları 19 Kasım Pazar günü (yarın) oynanacak.
1.Amatör Lig’de 7.hafta oynanacak

Kırklareli 1.Amatör Ligi A Grubunda yoluna firesiz devam eden Vizespor deplasmanda Alpullu Gençlikspor ile karşı karşıya gelecek. Ligin 5’te 5 yapan ikinci takımı Kentspor ise bay geçecek. Celaliyespor İstasyon Senetetik sahada Sarıcaalispor ile karşılaşacak.

Kırklareli 1.Amatör Ligi A Grubu fikstürü şu şekilde; saat 11.30 Sarıcaalispor-Celaliyespor, saat 12.45 Çiftlikköyspor-Nadırlı Gençlikspor, saat 14.00 Alpullu Gençlikspor-Vizespor, saat 16.00 İnecespor-Sergenspor.

Kırklareli 1.Amatör Ligi B Grubunda lider Karaağaçspor sahasında Üsküpspor’u konuk ederken Emirspor Ahmetbey sahasında Karamusul Ergenespor’u konuk ediyor. Trakya Fenerspor ise zorlu Çakıllı Gençlikspor deplasmanında 3 puan aratyacak.

Kırklareli 1.Amatör Ligi B Grubu fikstürü şu şekilde; saat 13.35 Karaağaçspor-Üsküpspor, saat 14.00 Hamitabatspor-Kırklareli Sanayispor, Emirspor-Karamusul Ergenespor, Çakıllı Gençlerbirliğispor-Trakya Fenerspor, saat 15.40 Özerspor-Eriklerspor.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek