İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 18 Kasım 2017, Cumartesi 09:52 tarihinde eklendi. 910 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de “aday tanıtım toplantısı” düzenlenecek

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, 3 Aralık’ta gerçekleştirilecek olan Kongre öncesi aday tanıtım toplantısı düzenleyeceklerini söyledi.
CHP’de “aday tanıtım toplantısı” düzenlenecek

Başkan Kaya yaptığı açıklamada “İlçe Başkanlığı’nı kazandığımız 2015 Aralık ayından bugüne kadar hiçbir konuyu halktan saklamadık. Üyelerimizden gizlemedik. Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışan açık ve şeffaf yönetimi esas aldık. Bizim halktan saklayacak hiçbir şeyimiz yoktur ve olamaz. 2015 Aralık ayında kazandığımız kongre sonrasında delegemize, hiçbir kimsenin önünü kesmeyeceğimize, kimseye çelme takmayacağımıza söz vermiştik. Bu günde bu sözümüzü yerine getirmek için   19 Kasım 2017 Pazar günü saat 14:00 de Nisan Düğün Salonu’nda aday tanıtım toplantısı gerçekleştireceğiz. Bütün adaylar partimizin adayıdır. İlçe Başkanlığı’na aday olma gururunu taşımaktadırlar. Parti içindeki yarış asla kavgaya sebep olmayacak, birlik ve beraberlik içerisinde Türkiye’nin ve Lüleburgaz’ın aydınlık yarınları için mücadeleye devam ederken, sonuna kadar Demokrasi, Eşitlik ve Özgürlük diyerek yolumuza devam edeceğiz. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi, Lüleburgaz ve Türkiye olacaktır” dedi.

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek