Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 18 Kasım 2017, Cumartesi 09:50 tarihinde eklendi. 964 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor Niğde’ye konuk oluyor

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden SBS İnşaat Kırklarelispor ligin 13.haftasında deplasmanda Niğde Belediyespor’a konuk oluyor.
Kırklarelispor Niğde’ye konuk oluyor

Niğde 5 Şubat Sahasında 19 Kasım Pazar günü (yarın) saat 13.30’da SBS İnşaat Kırklarelispor ile Niğde Belediyespor karşı karşıya geliyor. Zorlu mücadeleyi Burak Taşkınsoy, Mücahit Değermenci, Ogün Kamacı ve Sercan Yılmaz hakem heyeti yönetecek.

Ligde çok iyi bir grafik yakalayan Kırklarelispor lider Gümüşhanespor ile aynı puanda averajla 4.sırada bulunuyor. Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası 1.turunda karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesinde kazana taraf 3-12lik sonuçla Niğde Belediyespor olmuştu. Evinde son 5 maçtır kaybetmeyen Niğde Belediyespor karşısında Kırklarelispor, 3 puan ile dönmek istiyor.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek