Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 17 Kasım 2017, Cuma 09:24 tarihinde eklendi. 737 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Liderlik koltuğu bir kez daha Karaağaçspor’un

Kırklareli 1.Amatör Futbol Ligi B Grubu takımlarından Karaağaçspor İstasyon Sentetik Sahasında konuk ettiği Eriklerspor’u 4-2 yenerek liderliği geri aldı.
Liderlik koltuğu bir kez daha Karaağaçspor’un

Lüleburgaz İstasyon Sentetik sahada 6.hafta mücadelesinde iki haftadır kazanamayan Karaağaçspor ile Eriklerspor karşı karşıya geldi. Ligde iki haftadır istediği sonucu almayan ve liderlik koltuğunu kaptıran Karaağaçspor, Eriklerspor’u 4-2’lik skorla yendi. Mücadelede Karaağaçspor’da hattrick yapan Fatih maçın yıldızı oldu. Karaağaçspor’un gollerini Fatih(3) ve Tugay(p) kaydetti.

Bu sonuçla puanını 12’ye çıkarmayı başaran Karaağaçspor, Emirspor’unda Üsküpspor’a deplasmanda kaybetmesiyle birlikte tekrar liderlik koltuğunu devraldı. Eriklerspor ise 7 puanda kalarak 8.sıraya kadar geriledi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek