Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 17 Kasım 2017, Cuma 09:24 tarihinde eklendi. 906 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Dünya Hoşgörü Günü” kutlandı

Lüleburgaz Belediyesi, 2017 Bisiklet Yılı etkinlikleri kapsamında Lüleburgaz Şoförler ve Otomobilciler Odası işbirliğiyle 16 Kasım Dünya Hoşgörü günü kapsamında etkinlik gerçekleştirdi.
“Dünya Hoşgörü Günü” kutlandı

Araç ve bisikletlerle 1,5 metre kuralına dikkat çekildi!

‘Sağ şerit bisikletlilerin hakkı! Bisikletliye saygı!’ sloganıyla  gerçekleştirilen etkinlikte trafikte araç ve bisikletin yan yana yol aldı ve 1,5 metre kuralına dikkat çekildi.

Dün, saat 13:30’da Lüleburgaz Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde başlayan etkinliğe Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kenan Koç, Hedef Doğa Sporları Grubu ve Belediye personelleri katıldı.

Lüleburgaz Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde başlayan turda araçlar ve bisiklet sürücüleri yan yana yol alarak 1,5 metre kuralına dikkat çekti. Lüleburgaz D-100 Karayolu  Yaman Otel Mevkii’nde devam eden  tur, Lüleburgaz Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde dönüşün ardından sona erdi.

Uğur PİRPOR

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek