Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 14 Kasım 2017, Salı 09:10 tarihinde eklendi. 3204 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz'da sürpriz evlilik teklifi

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde, arkadaşlarının düğününe gideceğini zanneden kız, sevgilisinin sürpriz evlilik teklifiyle karşı karşıya kaldı.
Lüleburgaz'da sürpriz evlilik teklifi

Lüleburgaz'da yaşayan 24 yaşındaki Salih Cançınar, kız arkadaşı Seçil Balaban ile haberleşip düğüne gideceklerini söyleyerek evinden aldı.

Arabasını İstanbul Caddesi'ne park eden Cançınar, kız arkadaşı ile sürprizi hazırladığı alana doğru ilerledi.

Kırmızı halı üzerinde kız arkadaşını yürüten Cançınar, daha sonra güller ve mum ile hazırladığı kalp motifinin içinde diz çökerek kız arkadaşı Balaban'a yüzüğü uzatıp evlenme teklifi etti. 

Teklif karşısında gözyaşlarını tutamayan Balaban, "evet" diyerek erkek arkadaşının teklifini kabul etti.

Cançınar, evlilik teklifinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, 4 yıl önce ortak arkadaşları vasıtasıyla tanıştıklarını belirterek, birlikteliklerini böyle güzel bir şekilde taçlandırmak istediği için sürpriz hazırladığını ifade etti. 

Kız arkadaşının teklifini kabul etmesiyle çok mutlu olduğunu dile getiren Cançınar, ''Bir haftadır bu teklif için hazırlanıyorum. Bu çok kolay olmadı. Bir hafta boyunca kız arkadaşımı idare edip arkasından iş çevirmek benim için çok zordu. Bu süreçte arkadaşlarım bana çok yardımcı oldu. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Bizi izleyen Lüleburgaz halkına da verdikleri destekler dolayısıyla teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Balaban da hiçbir şeyden haberinin olmadığını belirterek, ''Biz arkadaşımızın düğününe gitmek için evden çıkmıştık. Benim için çok büyük sürpriz oldu.'' dedi.

Çift daha sonra kendileri için hazırlanan üç tekerlekli bisikletle şehir turu attı.

 

A.A. 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek