Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 14 Kasım 2017, Salı 09:09 tarihinde eklendi. 4539 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Özgür Kaya “Yönetime tekrar adayız”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığının her Pazartesi gerçekleştirilen haftalık olağan toplantısı yapıldı.
Başkan Özgür Kaya “Yönetime tekrar adayız”

Dün, saat 12.30’da başlayan toplantıya CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, CHP Kırklareli İl Başkanı Ünal Başkur, Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker ve partililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, 3 Aralık’ta yapılacak olan Kongre’de yönetime tekrar aday olduklarını açıkladı.

Kaya yaptığı açıklamada “Önümüzdeki Pazar günü tüm adaylarımızı ve tüm delegelerimizi bir araya getirip aday tanıtım toplantısı yapmak isteğindeyiz. Kimsenin gizli kapaklı görüşmesine gerek yok. Kimsenin kimseye tenhada, sotede bir şey anlatmasına gerek yok. Anlatacak olan kimin ne varsa biz o delegeyi toplamakla görevliyiz ve anlatmalıyız.

Efendim biz İlçe Yönetimiyiz, avantajlıyız. Avantajlı olduğumuz için de bu avantajı kullanalım, diğer adaylardan saklayalım diyemeyiz. Çünkü adayların hepsi bizim adayımızdır ve kim kazanırsa bizim İlçe Başkanımızdır. Eğer başka bir aday arkadaşımız kazanırsa da bizim görevimiz onun arkasından yürümektir. CHP artık sonuna kadar kapılarını halka açmıştır. İçerde olan her şey memleketin menfaatinedir. Tabi bu arada bazı aday destekçisi arkadaşların kendilerine avantaj sağlamak için bazı yerlerde Özgür Başkan aday olmayacak, bu seçime liste çıkarmayacak gibi sözleri kulağımıza geliyor. Değerli arkadaşlar bildiğiniz gibi bir ilçe başkanı aday değilim demediği sürece doğal adaydır. Bir İlçe Başkanı eğer yaptıklarından şüphe duyarsa istifa eder. Peki biz istifa ettik mi? peki biz aday değiliz diye bir açıklama yaptık mı? yapmadık. Eğer merak ediliyorsa bunu söyleyelim biz tekrar yönetime adayız arkadaşlar, dedi.

‘ELEKTRİK KABLOLARI YERALTINA ALINMALIDIR’

Toplantıda yerel gündeme de değinen Kaya “Geçtiğimiz Pazar günü Cumhuriyet Mahallesinde üyemiz Candan Şah’ın evinde bir yangın çıktı. Çatıda başlayan yangın, daha sonra bütün binayı sardı. İtfaiyemiz iki buçuk dakikada olay yerinde olmasına rağmen yangına müdahalede geç kalındı. Orada gördüğümüz AKP yöneticileri durumun fotoğrafını çekmeye, bundan itfaiyeyi, belediyeyi sorumlu tutmaya bir algı yaratma çabalarına hayretle şahit olduk. Oradaki asıl mesele Cumhuriyet Mahallesi’nde ki elektrik kablolarının hala 2017 yılında elektrik direklerinden mahalleye elektrik verilmesi. İtfaiye merdivenini çalıştıramadı. Bütün bunların sorumlusu kim TREDAŞ. Peki TREDAŞ bütün Türkiye yeraltına almışken kabloları TREDAŞ neden hala kabloları yeraltına almıyor? Çünkü bildiğiniz gibi elektrik şirketinin tamamı özelleştirildi. Dolayısıyla artık kayıplar ve kaçaklar da artık sizlere fatura ediliyor. Elektrik özelleştirmesiyle bir soygun gerçekleştirdiler. Şimdi de bu soyguna hizmet verirken de devam edilmesine imkan tanıyor AKP Hükümeti. Buradan TREDAŞ’a çağrıda bulunuyoruz. Yıl 2017 Lüleburgaz’a bu manzaralar yakışmaz. Artık elektrik kabloları yeraltına alınmalı. Bu şehrin altyapı sorunları çözülmelidir” dedi.

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek