Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 11 Kasım 2017, Cumartesi 09:24 tarihinde eklendi. 2149 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ulu Önder 79. yıldönümünde anıldı

Ulu Önder Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79. yıldönümünde tüm yurtta olduğu gibi Lüleburgaz’da da tören düzenlendi.
Ulu Önder 79. yıldönümünde anıldı

Eski Hükümet Konağı önündeki törene Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, 65.Mekanize Tugayı Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Yavuz Bali, CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Belediye Başkanı Emin Halebak, siyasi parti İlçe Başkanları ve STK temsilcileri ile Lüleburgazlı vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtına çelenkler konulduktan sonra çalan sirenler eşliğinde Şanlı Bayrağımız yarıya indirildi. Tüm Lüleburgaz’da hayat dururken ellerindeki işleri bırakan vatandaşlar saygı duruşunda bulundu. İstiklal Marşının okunmasının ardından buradaki tören sona erdi.

Lüleburgazlılar ellerindeki çiçekleri Atatürk Anıtına bırakıp O’nu unutmadıklarını ve hiçbir zaman da unutmayacaklarını gösterdiler.

 

 

Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek