Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 08 Kasım 2017, Çarşamba 09:23 tarihinde eklendi. 2928 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

O Ses’te Lüleburgaz rüzgârı

TV8’de yayınlanan “O Ses Türkiye” yarışmasına katılan Lüleburgazlı Gökhan Yeniada, söylediği şarkı ile bir üst tura çıkmayı başardı.
O Ses’te Lüleburgaz rüzgârı

TV8’de yayınlanan ve Acun Ilıcalı’nın sunduğu “O Ses Türkiye” yarışmasının 4 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde Lüleburgaz’da özel bir okulda müzik öğretmeni olarak çalışan iki çocuk sahibi 26 yaşındaki Gökhan Yeniada yarıştı. Sezen Aksu’nun Karaağaç isimli şarkısını seslendiren Gökhan Yeniada, performansıyla Yıldız Tilbe ve Murat Boz’u döndürmeyi başardı.

Yıldız Tilbe’nin, Yeniada için yorumu “Namelerinde bir Trakyalılık var. Sesin biraz Tarkan’ı andırsa da yorumun hiç benzemiyor. Heyecanlı olsan da bizi bu heyecanın hiç rahatsız etmedi.”dedi. Murat Boz ise Yeniada için, “Şarkı çok zor bir şarkı, biraz çekindin ilk başta ama sonra iyi toparladın. İyi bir tenorsun aynı zamanda.”dedi. Yeniada, Murat Boz’un takımını seçerek bir üst tura yükseldi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek