Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 07 Kasım 2017, Salı 09:31 tarihinde eklendi. 1986 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kaya “1 haftadır otopark kaosu yaşanıyor”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lüleburgaz İlçe Başkanlığının her Pazartesi gerçekleştirilen halk toplantısı yapıldı.
Kaya “1 haftadır otopark kaosu yaşanıyor”

Dün, saat 12:30’da CHP Parti Binası’nda CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker ve partililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, yerel gündeme dair açıklamalarda bulundu. Eski Hükümet Konağı Önündeki otopark konusunda bir kaos yaşandığını belirten Kaya, orası otopark mı değil mi? Orada araçlar park edilebiliyor mu edilemiyor mu? Yüzlerce araç rast gele dizilmiş ve Lüleburgaz’ın tek giriş noktası olan yer tamamen kapanmış. Trakya, Kırklareli ve Lüleburgaz’ın kalkınmasının önündeki engeller konulu araştırmalarda, çok enteresan bir madde var. Bir madde hepimizin bütün araştırmalarda dikkatini çekiyor. O madde, şunu söylüyor “Trakya’nın kalkınmasının önündeki engellerden birisi de yöneticilerin kendi arasında uyumlu çalışamamasıdır.

Bunu, araştırmalara yansıyacak kadar önemli hale getiren de yatırımların çalışmaların çakışması ve çakışma sonucu bu işin başındaki insanlar birbirleriyle çatışırken cezayı halkın çekmesi. İşte bugün de şahit olduğumuz durum budur. Yaklaşık 15 yıldır bizim bildiğimiz kadarıyla Lüleburgazspor’a gelir olsun diye Lüleburgazspor’a bırakılmış otopark, Kaymakamlığın talimatıyla savcılığın soruşturmasıyla şu anda ne olduğu belirsiz bir hale gelmiştir. Burası otopark mı değil mi? orada yaratılan kaos trafiği alt üst ediyor ve yaklaşık yarım saatte ancak gelebiliyorsunuz. Biz Lüleburgaz’da bir otopark sorunu olduğunu biliyoruz. Bu otopark sorunuyla ilgili olarak da Belediye’nin çalışmaları var. mevcut açık otoparkın bu şekilde kenara alınması kaosu daha da büyütüyor. Bunun için yetkili mercek kaymakamlıktır. Burada ortak akılın devreye girmesi ve Kaymakamlığın önderliğinde bu sorunun çözülmesini bütün taraflardan talep ediyoruz, dedi.

Kaya, Değerli arkadaşlar, biz muhalefet partisiyiz ancak yerelde de iktidar partisiyiz. Bizim görevimiz eleştirmek, yanlışı söylemektir. Bunları yaparken de doğruyu söylemek zorundayız. Hatırlarsanız bundan birkaç ay önce 30 Ağustos’ta burada gündemimiz Büyükkarıştıran Belediyesi’nin 30 Ağustos Bayramını kutlamaması, 23 yıldır yapılan çelenk töreninin yapılmaması ve daha sonra Türk Bayraklarının asılmamasıydı. Bunun üzerine tartışma büyümüştü, diğer taraftan  Büyükkarıştıran  Belediyesi ben çelenk koydum, bayrak astım dediğinde bizde fotoğrafını göster sözümüzü geri alalım demiştik. İki aydır o resimler gelmedi. 29 Ekim’de şunu gördük ki Büyükkarıştıran Belediyesi bayrak asabiliyormuş. Büyükkarıştıran Belediyesi tören yapıp çelenk koyabiliyormuş. Buna tüm Büyükkarıştıran şahit oldu ve bizler şahit olduk. Bu yaptığından dolayı Lütfü Karaman’ı tabi ki tebrik ediyoruz. Bu konuda duyarlılık gösteren, kamuoyunun dikkatini çeken, Belediye’yi yakışan bir şekilde bayram kutlamaya iten CHP Büyükkarıştıran Belde Örgütüne teşekkür ediyorum. Hiç kimse merak etmesin biz sadece muhalif değiliz, doğru yapılanı da doğru ve güzel yaptı diye söyleriz, dedi.

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek