Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 02 Kasım 2017, Perşembe 09:13 tarihinde eklendi. 1872 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“7 Kocalı Hürmüz” üç gün boyunca Aşkiye’de

Lüleburgaz Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında, Belediye Kent Oyuncuları tarafından “7 Kocalı Hürmüz” tiyatro oyunu sahnelenecek.
“7 Kocalı Hürmüz” üç gün boyunca Aşkiye’de

Belediye Kent Oyuncuları tarafından Sadık Şendil’in yazdığı en önemli eserlerden bir “7 Kocalı Hürmüz” oyunu sahnelenecek. Aşkiye Neşet Çal Sahnesinde 5-6-7 Kasım tarihlerinde saat 20.00’da sahnelenecek oyunun yönetmenliğini usta tiyatrocu Budak Çal yapıyor. 2 bölüm 16 tablo şeklinde sahneye gelecek oyun ücretsiz olacak.

Oyunun Konusu;

19. yüzyılın sonlarında İstanbul'un Taşkasap semtinde yaşayan Hürmüz, hepsi farklı mesleklerden olan, birbirinden habersiz altı koca ile evlenmiş, ancak yetinmeyip yedinci bir erkeğe aşık olan bir kadındır. Sonunda amacına ulaşarak bu kişiyle de bir evlilik yapar. Ancak kocalarının eve geliş - gidiş zamanlarında çakışmalar meydana gelince Hürmüz oldukça zor bir durumda kalacaktır. Hepsini bir arada idare etmeye çalışan Hürmüz'ün başından geçen olayları konu alıyor.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek