HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 01 Kasım 2017, Çarşamba 09:32 tarihinde eklendi. 1768 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Koç ailesinin acı günü

Lüleburgaz Şoförler Odası Başkanı Kenan Koç’un babası Lüleburgaz’ın ilk şoförlerinden Ali Koç (85), düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.
Koç ailesinin acı günü

Lüleburgaz’a otobüsçülüğü getiren Tellal Saim’in oğlu, Uğur Koç, Nilgün Koç, Şoförler Odası Başkanı Kenan Koç ve rahmetli Tevfik Koç’un babaları Eski Lüleburgaz Seyahat otobüs işletmecilerinden ve Lüleburgaz’ın ilk şoförlerinden Ali Koç hakkın rahmetine kavuştu. 85 yaşında hayata gözlerini yuman Ali Koç için 31 Ekim Salı günü Lüleburgaz Sokollu Mehmet Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine siyasi parti temsilcileri, oda başkanları ve merhumun çok sayıda seveni katıldı. Merhumenin cenazesi öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Eski Mezarlıkta toprağa defnedildi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek