HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 01 Ekim 2012, Pazartesi 17:31 tarihinde eklendi. 2000 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor 1 puanla döndü

Kırklarelispor, ligin 4’üncü haftasında deplasmanda karşılaştığı Altay ile 1-1 berabere kaldı.
Kırklarelispor 1 puanla döndü
İzmir Alsancak Stadı’nda oynanan mücadelede sahaya yansıttığı oyunla beraberliği koparan Kırklarelispor’da, deplasmandan 1 puanla dönmenin sevinci yaşanıyor.
İzmir’de oynanan mücadele maçın 29’uncu dakikasında Mustafa’nın kaydettiği gole engel olamayan Kırklarelispor, 1-0 yenik duruma düştü. Golün ardından beraberlik golünü arayan yeşil-beyazlı takım istediği şansı bulamayınca soyunma odasına 1-0 yenik gitti.
Maçın ikinci yarısında rakip kaleye daha çok yüklenen Kırklarelispor, beraberlik için büyük bir mücadele gösterdi. Maçın 53’üncü dakikasında ev sahibi takımda Volkan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bu dakikadan sonra rakip kaleye daha çok yüklenen Kırklarelispor aradığı golü 65’inci dakikasında Mustafa ile buldu.
Bu golün ardından iki takımda başka gol bulamayınca maç 1-1 beraberlikle sona erdi. Altay gibi zorlu deplasmandan bir puan aldıkları için mutlu olduklarını belirten Teknik Direktör Bilgin Erdem, “Altay ligin iyi takımlarından bir tanesi. Böylesine zorlu deplasmandan bir puanla dönmek bizi sevindirdi. Rakibimiz 10 kişi kaldıktan sonra daha çok yüklendik. Galibiyet golünü de bulabilirdik ama olmadı. Önümüzdeki hafta sahamızda oynayacağımız maça iyi hazırlanarak, 3 puan kazanmak istiyoruz” dedi.
Kırklarelispor, önümüzdeki hafta evinde Alanyaspor’u ağırlayacak.
Ömer MUTLU
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek