Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 20 Ekim 2017, Cuma 09:21 tarihinde eklendi. 2791 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Koray Güven, Şoförler Odası Başkan Adaylığını açıkladı

Lüleburgazlılar’ın yakından tanıdığı isim olan S.S. 1 Nolu Lüleburgaz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Koray Güven, 2018 yılının ilk aylarında yapılacak olan seçimlerde Lüleburgaz Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı’na aday olduğunu söyledi.
Koray Güven, Şoförler Odası Başkan Adaylığını açıkladı

Kendisinin 2013 yılından beri S.S. 1 No’lu Lüleburgaz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığı’nı yaptığı belirten Koray Güven;”2010-2013 yılları arasında Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nde başkan vekili olarak görev yaptım. 2013 yılından beri de başkan olarak görev yapıyorum. Evli ve bir çocuk babasıyım. Lüleburgaz Şoförler Odası’nda da yönetim kurulu üyeliği görevinde bulundum. Lüleburgaz Şoförler Odası Başkanı Yönetim Kurulu üyesi olduğumdan dolayı çözmem gereken sorunları çok iyi biliyorum.  Lüleburgaz’da şu an taksi durakları, köy minibüs durakları, öğrenci servis şoförleri ve fabrika servisleri ile ilgili sıkıntılar var. Lüleburgaz’da taksi durakları ile ilgili sıkıntıları taksi şoförleri ve yetkililer ile görüşerek, köy minibüslerinin durak sorununu köy muhtarları ve minibüs sahipleri ile görüşerek çözeceğiz. Her önüne gelen öğrenci servisi şoförlüğü yapamayacak. Bunun için belli kriterler koyarak öğrencilerimizin güvenliğini daha ileri düzeye çıkaracağız. Öğrenci servisi şoförlüğünün de çok önemli bir görev olduğu hissettireceğiz. Lüleburgaz’da fabrika servislerinin durakları ile ilgili 8 yıldan beri herhangi bir düzenleme yapılmıyor. Gerekirse halkımız,  işçi sendikaları ve yetkililer ile toplantılar yapıp yeni duraklar kazandıracağız.  Bu hizmetleri yapmak için Lüleburgaz Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı adaylığımı açıklıyorum” dedi.

 

Haber Merkezi  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek