Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 12 Ekim 2017, Perşembe 09:27 tarihinde eklendi. 1543 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da kafatası ve kemik bulundu

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde ormanlık alanda bir insana ait olduğu değerlendirilen kafatası ile 23 parça kemik bulundu.
Lüleburgaz’da kafatası ve kemik bulundu

Alınan bi̇lgi̇ye göre, Hamitabat Köyü yakınlarında yolda temizlik çalışmalarını sürdüren karayolları ekipleri, yol kenarında bir pantolon, araç ruhsatı ile cep telefonu olduğunu görerek durumu jandarma ekiplerine bildirdi. 

Jandarma ekipleri, pantolonun yaklaşık 20 metre uzaklığında ormanlık alanda, bir insana ait olduğu değerlendirilen kafatası ile 23 parça kemik buldu. 

Ekipler bölgede yaptığı çalışmada da iki erkek ayakkabısı, kol saati, tişört, kot pantolon ile boş tabanca kovanına rastladı. 

Jandarma ekipleri olay yerinde bulduğu araç ruhsatı ile nüfus cüzdanlarının sahiplerinin arama kayıtları ve kayıp başvuruları olmadığını tespit etti. 

Olayla ilgili Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

A.A.

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek