Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 10 Ekim 2017, Salı 09:26 tarihinde eklendi. 1946 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İrfan Değirmenci tek kişilik sahne şovuyla Lüleburgaz’da

Lüleburgaz Aşkiye Neşet Çal Sahnesinde İrfan Değirmenci, “Anne Ben Artist Oldum” isimli gösterisiyle Lüleburgazlı vatandaşların karşısına çıkıyor.
İrfan Değirmenci tek kişilik sahne şovuyla Lüleburgaz’da

Aşkiye Neşet Çal Sahnesinde 24 Ekim Salı günü saat 20.30’da ünlü sunucu İrfan Değirmenci iki perdelik tek kişilik müzikli oyun “Anne Ben Artist Oldum” ile Lüleburgazlı vatandaşların karşısına çıkıyor. İrfan Değirmenci oyununda izleyenlere ünlü olma, şöhretle baş etme, şöhreti toplumun faydasına kullanma gibi konuları mizahi bir dille irdeliyor.

Oyunun konusu;

20 yıl televizyon haberciliği yapan İrfan Değirmenci, bir sabah uyandığında kendini dev bir işsiz olarak bulur! Ülke şartlarının işsiz bıraktığı Değirmenci, haber anlatmanın dışında ne gibi yetenekleri olduğunu sorguladığı 6 ayın ardından her zaman en iyi yaptığı şeyi yapabileceğine karar verir: insan öykülerini ve insanlık hallerini kendine özgü üslubuyla anlatmaya devam edecektir ancak bu kez Tv ekranında değil, sahnelerde. Anne Ben Artist Oldum, İrfan Değirmenci'nin ünlü olma, şöhretle baş etme, şöhreti toplumun faydasına kullanma gibi konuları mizahi bir dille irdelediği iki perdelik, müzikli tek kişilik gösterisi. İrfan Değirmenci, stand-up gösterisinde seyircilere yalnızca tv'den tanıdıkları bir ismin farklı becerilerini görme şansı vermiyor aynı zamanda kendi içlerindeki gizli yetenekleri de ortaya çıkarmalarına imkân tanıyor!

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek