Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 02 Ekim 2017, Pazartesi 09:23 tarihinde eklendi. 1842 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kaya “Kandırıldık diyerek bizi kandırıyorlar”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin karanlıktan çıkışta tek umudunun, Cumhuriyet Halk Partisi, tek yolu da Mustafa Kemal Ataütürk’ ün gösterdiği bağımsızlık ve özgürlük yolu olduğunu söyleyen Kaya, şöyle konuştu;
Kaya “Kandırıldık diyerek bizi kandırıyorlar”

“AKP hükümeti 16 yıllık iktidarı boyunca ülkemizi yok etmek isteyen tüm güçlerle işbirliği yapmıştır. Açılım adı altında PKK ile buluşanlar “yol arkadaşım” diye FETÖ ile işbirliği yapanlar, iktidar sahipleridir. Aynı iktidar sahipleri Diyarbakır’ da Barzani ile meğri meğri diye şarkı söylemiş, daha birkaç ay önce Atatürk ve İstanbul havaalanlarına sarı kırmızı yeşil bayrakları çektirmiş ve AKP büyük kongresinde Barzani için AKP’lilere Türkiye seninle gurur duyuyor diyerek slogan attırmıştır.

25 Eylül 2017 de Kuzey Irak ta yapılan hayırı olmayan referandumda evet çıkmış ve Barzani taraftarları Güney Kürdistan artık bağımsız devlettir diyerek, İsrail bayrakları ile kutlamalar yapmıştır. Kuzey Irak bu devletin güneyi ise Türkiye’nin güneyi de bu devletin kuzeyi olacak demektir. Yani Türkiye’nin bölünmesi ve Kürdistan’ın kurulması hayaline adım adım yaklaşmaktadırlar. Bütün bunlar olup biterken AKP hükümeti Trakya da ki askeri birlikleri güney sınırımıza sevk etmekte,  ve sınır boyunda askeri tatbikat yapmaktadır. Sözde Barzani ye gözdağı vermeye çalışanlar aslında Türk milletinin gözünü boyamaya ve bizleri kandırmaya çalışıyorlar. AKP hükümeti bu oyunun bir parçasıdır.

2004 ve 2007 de AKP genel başkanının ağzından çıkan ben bop un (büyük Ortadoğu projesi)eş başkanıyım, Sözünün ne anlama geldiğini milletimiz daha iyi anlamaktadır. Amerikalıların 22 devletin sınırları değişecek sıra Türkiye’ ye de gelecek dediği günler, bugünlerdir.  AKP Genel Başkanı Barzani bizi kandırdı diyerek olayı örtbas etmeye , Türk milletini uyutmaya çalışıyor. bir kaç ay önce Lozan hezimettir diyenler, şimdi Lozan da haklarımız var diyerek 100 yıl sonra bile Mustafa Kemal Atatürk’ ü anlamadığını göstermektedir. O gün Türkiye’nin bağımsızlığını ilan eden ve sınırlarını çizen Lozan anlaşmasına imza atan Cumhuriyet Halk Partililer bugünde ne pahasına olursa olsun bu sınırları koruyacaktır. Ordusu dağıtılmış ,emniyet güçleri ele geçirilmiş, yargı ve eğitim sistemi çökertilmiş , Türkiye’nin bu karanlıkta çıkışta tek umudu, Cumhuriyet Halk Partisi, tek yolu da Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün gösterdiği Bağımsızlık , ve Özgürlük yoludur.  Tüm Türk milletinin görevi  AKP iktidarından kurtulmak , bop planlarını parçalamak , milli sınırlar içerisinde bağımsız ve özgür yaşamak için Türkiye Cumhuriyeti Devletini savunmaktır, dedi.

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek