Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 02 Ekim 2017, Pazartesi 09:22 tarihinde eklendi. 2854 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’ın parlayan yıldızı Çağlayan Topçu aday mı ?

Lüleburgazspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Lüleburgaz Visko Love ile Lüleburgaz Yataş Mağazaları sahibi Çağlayan Topçu, Lüleburgaz içerisinde hem ticari hayatta hem de sosyal hayatta oldukça aktif bir Lüleburgazlı işadamı olarak dikkat çekiyor.
Lüleburgaz’ın parlayan yıldızı Çağlayan Topçu aday mı ?

Lüleburgazspor’un kötü günler geçirdiği son 3 yıldır,  takıma hem maddi hem de manevi destek olan Çağlayan Topçu,  2017–2018 futbol sezonunda da takıma hem maddi hem de manevi desteğini sürdürmeye devam ediyor.    

Bugünlerde Lüleburgaz’da önemli etkinliklerde de yer alan Çağlayan Topçu’nun ismi önemli bir kurumda da başkan adaylığı için geçiyor.

Lüleburgaz çarşı içinde esnafların kendi aralarında yaptıkları sohbetlerde de Çağlayan Topçu’nun Lüleburgaz Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlığı için aday olacağı konuşuluyor.

Çağlayan Topçu ise kendisi ile ilgili konuşulanlar hakkında henüz açıklama yapmazken,   önümüzdeki günlerde kamuoyunu aydınlatması merakla bekleniyor.

Haber Merkezi

 

 

 

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek