HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 26 Eylül 2017, Salı 09:15 tarihinde eklendi. 772 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Milletvekili Minsolmaz gündemi değerlendirdi

Partimizin kurulduğu, 14 Ağustos 2001 tarihinden bugüne, AK Parti neferleri olarak, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gece gündüz çalışıyor ve aziz Milletimize hizmet etme yolunda yılmadan mücadele ediyoruz.
Milletvekili Minsolmaz gündemi değerlendirdi

Teşkilatlarımızla yekvücut olarak, 5 genel seçim, 3 yerel seçim, 3 referandum ve 1 Cumhurbaşkanlığı seçimi olmak üzere toplam 12 seçimden partimizi birinci parti çıkararak, 7 Haziran seçimi dışında hepsinde, tek başına iktidar olmayı başardık.

 

Bugün Türkiye, bir asır önce İtilaf devletleri diye nitelenen işgalci batının kuşatmasına benzer, hain bir saldırıyla karşı karşıyadır.

 

Bu saldırının ana müsebbibinin Fetö ve ondan medet uman bazı devletlerin oluşturduğu şer cephesi olduğuna kimsenin şüphesi yoktur. 15 Temmuz; bu şer cephesinin maskesinin düştüğü, kamuflajının sıyrıldığı tarihtir. Hepimizin çok iyi görmesi gereken temel bir gerçek vardır. Çanakkale Zaferinden ve Kurtuluş Savaşından aldığımız ilhamla, tarihi bir istiklal ve istikbal mücadelesini azim ve kararlılıkla yürütüyoruz.

 

Demokrasimizi ve ekonomimizi, muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmak için yaptığımız hizmetleri, 2023 hedeflerimizle taçlandırmak için cansiperane bir şekilde çalışıyoruz.

 

Milyonların gözyaşı ve dualarıyla kurulan AK Partimizi yapmış olduğumuz Kongrelerle daha da güçlendirdik. Nesillerce ödenen bedellerin neticesidir AK Parti. En kıymetli hazinemizdir. Bu davada ötekileştirme, eski veya yeni diye ayırma yoktur ve olmamalıdır.

 

Çünkü AK Parti; yeryüzünün sorumluluğunu taşıyan, bütün mahlukata karşı sorumlu olanların davasıdır.

 

Liderimiz ve davamız; aynı zamanda yüzbinlerce mazlumun yüzünü döndüğü, umut ve dua ile baktığı bir lider ve davadır. Bu dava; adaletin, kalkınmanın ve merhametin davasıdır.

 

Tüm teşkilat mensuplarımız, AK Partimizin kurulduğundan bugüne hangi badirelerden geçtiğimizi çok iyi bilmeli ve unutmamalıdır.

 

Bu zorlu dönemeçlerden kararlı, dürüst siyasetle ve sadece Hakka, hukuka ve aziz Milletimize dayanarak çıktığımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

 

Yine Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi; "siyasetin tek limanı ahlaktır". AK Partide ayrılıkçılık ve ekipçilik yoktur. Temel esas; birlik ve beraberlik içinde Liderin ve Hedeflerinin ardında kenetlenmektir.

 

Bu sebeple, Bizler; millete hizmetin, mazlumlara umudun adı olan AK Parti'de hangi kademede, ne görevde olunursa olsun, bunu kutsal bir vazife şuuruyla yerine getirme gayretinde olmalıyız.

 

Dünya genelinde siyasal bir türbülansın olduğunu hepimizin görmesi gerekiyor. Egemen güçlerin, özellikle Ortadoğu'da ülkelerin sınırlarıyla oynama ve haritaları çıkarları doğrultusunda yeniden değiştirme arzusunda olduğu çok açık. 

 

Başta Ortadoğu olmak üzere çoğu islam ülkesi olan yakın coğrafyamızda, gözyaşı, işgal, savaş,  darbe, soykırım, açlık ve göç hareketlerinin vahim sonuçları hepimizi ziyadesiyle üzmektedir.

 

Bu günler bitecek inşallah. Arakan'da, Filistinde,  Irak'ta ve Suriye'de akan kan duracak elbet. Tarih; 3 milyon Suriyeli mazlum insanı, soğuktan, savaştan ölümün pençesinden alan Türkiye'yi ; tarihinin ve dininin kendine yüklediği sorumluluğu yerine getirmenin onuruyla kayıt ederken, sözde insan hakları ve masum insanların yaşam hakkını savunan Batı dünyasını da, Macaristan sınırını kucağındaki bebeğiyle geçmeye çalışan Suriyeli mülteci babaya çelme takan gazeteci olarak kaydedecektir. Kimsenin şüphesi olmasın.

 

Herkesin malumudur ki; Suriye ve Myanmar'daki yokoluş ve mezalim karşısında, Batı dünyası başarısız bir sınav vermiştir.

 

Avrupa'nın değerler manzumesi olarak sunduğu yaklaşımların, konu müslüman ülkeler olduğunda; sadece sömürünün, talanın, çifte standardın gizlenmesi için kullanılan bir kamuflaj olduğu 21. Yüzyılın ilk çeyreğinde ortaya çıkmış bulunmaktadır. Aslında olan; Avrupa'nın içindeki faşizmin tekrar hortlamasıdır.

 

Bize ecdadımızı unutturmak için içerden ve dışarıdan tüm unsurları başarı ile kullanan Batı dünyasının; bize unutturmaya çalıştığı ecdadımızı, pek unutmadığı da çok nettir.

 

Aslında meselenin özü de bu galiba. 15 Temmuz ve sonrası süreç, Referanduma'da ülkemiz aleyhine takınılan tavır bunun net göstergesi olmuştur.

 

Özetle, milletimiz ve tüm İslam coğrafyası adına, AK Parti Hükümetleri ve teşkilatları olarak mesuliyetimiz çok ağırdır.

 

Üç seçimi birlikte gerçekleştireceğimiz 2019 yılı; partimiz ve ülkemiz için büyük önem içermektedir.

 

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin de yürürlüğe gireceği 2019 yılında yapılacak seçimlerde görev yapacak teşkilatlarımızı belirlediğimiz kongrelerimizi; hamdolsun birlik ve beraberlik içinde tamamladık.

 

Başarıyla tamamlanan İlçe Kongrelerinin icrasında özverili emekleri bulunan, eski-yeni İlçe Başkanlarımıza ve teşkilatlarına, İl Başkanımız Alper Çiler ve teşkilatına, İl Koordinatörümüz Mehmet Ali Okur'a, Bölge Koordinatörümüz ve Genel Merkezimize, eski ve mevcut parti yöneticilerimizin tamamına, değerli delegelerimize, kongrelerimize katılan misafirlerimize ve basımımızın güzide temsilcilerine teşekkür ediyorum.

 

Aday olan arkadaşlarımızın, parti disiplini içindeki tatlı rekabeti ve sonrasında Genel Merkezce alınan karara riayeti takdire şayandır.

 

Partimizin Tüzüğü ve teamülleri gereği; Genel Merkezimizin bu adaylar arasından seçtiği ve Başkan Adayı olarak ilan ettiği kardeşimizin liderliğinde, birlik ve beraberliğimize gölge düşürmeden yeni yönetimlerin oluşmasına destek olmak ta AK Parti parti disiplininin temel unsuru olmuştur.

 

Değerli delegelerimizin; ülkemizin içinden geçmekte olduğu süreci dikkate alarak, sorumluluklarını yerine getirirken gösterdikleri hassasiyet ve katılıma ayrıca teşekkür ederim.

 

AK Partimizin kurulduğu ilk gün olan 14 Ağustos 2001'den bugüne karşılaştığı yüzlerce ağır sorunu; bu parti disiplini ve parti kültürüyle aldığı kararlara riayetle aştığını hiç kimse unutmamalıdır.

 

AK Parti mensubu herkesin; 15 Temmuz'dan sonra, Partimizin kaderi ile Ülkemizin kaderinin birbirine ne denli bağlı olduğunu bildiğine şüphe yoktur.

 

Siyaset; Millete hizmetin en önemli aracı ve milletin iradesini devlete yansıtmanın en meşru ve anayasal yöntemidir. Bu kongre döneminde de AK Partili dava arkadaşlarım, Siyasetin bir makam kapma yarışı olmadığını göstermişlerdir.

 

Dolayısıyla bu kritik süreçte; şahsi duyguları, küçük kırgınlıkları bir yana bırakarak, Partimizin birlik ve beraberliğine verilecek en ufak zararın, Ülkemize verilecek bir zarar olduğu bilinciyle hareket eden tüm dava arkadaşlarıma en kalbi şükranlarımı sunarım.

 

Yurtiçinde ve yurtdışında AK Parti muhalifi çevrelerin ellerini ovuşturacak fiillerin içinde bulunmayı, hiçbir AK Partili dava arkadaşımın kabul ve tasvip etmeyeceğini çok iyi bilmekteyim.

 

Milli şairimiz Mehmed Akif'in dediği gibi;

"Girmeden tefrika bir millete düşman giremez

Toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez."

 

Yeryüzünün sorumluluğunu taşıyan, bütün mahlukata karşı sorumlu olanların davası olan AK Partide inşallah yürekler hep toplu vuracak ve Allah'ın izin ve yardımıyla; hizmetlerimiz ve başarılarımız hep daim olacak.

 

Tamamlanan İlçe Kongreleri sonucunda; Görevlerine devam eden; Lüleburgaz İlçe Başkanımız Tanzer Koç, Babaeski İlçe Başkanımız Ali Gencal, Pınarhisar İlçe Başkanımız Hicret Şamil Karasu, Vize İlçe Başkanımız Hasan Basri Korkmaz ile, ilk defa göreve gelen; Kofçaz İlçe Başkanımız Ziya Karataş, Pehlivanköy İlçe Başkanımız Gündüz Hoşgör, Demirköy İlçe Başkanımız Recep Gün ve Merkez İlçe Başkanımız Can Cafer Toklucu'ya yönetimleriyle birlikte hayırlı ve başarılı hizmetler dilerim.

 

Görevlerini başarıyla tamamlayan; Demirköy İlçe Başkanı Hayrullah Yalçınsoy, Pehlivanköy İlçe Başkanı Mehmet Açıkel, Kofçaz İlçe Başkanı Hüseyin Aktaş ve Merkez İlçe Başkanı Kayhan Türköz ile değerli yönetimlerine de yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederim.

 

Büyük bir aile olarak, birlik ve beraberlik içinde tamamladığımız İlçe Kongrelerimizin, İlçelerimize, İlimize, Partimize ve Ülkemize hayırlar getirmesini, teşkilatlarımızın birlik ve beraberliğini daha da güçlendirmesini temenni eder, tüm dava arkadaşlarıma saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunarım” dedi.

Haber Merkezi

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek