Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 25 Eylül 2017, Pazartesi 09:27 tarihinde eklendi. 1453 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Partide “Tanzer Koç” güven tazeledi!

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığının 6. Olağan Kongresi’ne tek liste olarak katılan mevcut İlçe Başkanı Tanzer Koç yeniden AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı görevine seçildi.
AK Partide “Tanzer Koç” güven tazeledi!

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Kongresi, 23 Eylül Cumartesi günü, saat 14:30’da Lüleburgaz Esnaf Kefalet Düğün Salonu’nda yapıldı.

AK Parti 6. Olağan Kongresi’nin Divan Başkanlığını Halil Raif Doğan yaparken, Başkan Yardımcılığını Akın Kamacı, Katip üyeliklerini ise Abdussamed Kayalı,  Alaattin Çakal yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kongre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Genel Merkezi Teşkilat Başkanı Mustafa Altaş ve AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz’ın mesajlarının okunması ile başladı. Mesajlarının okunmasının ardından protokol konuşmalarına geçildi.

Protokol konuşmalarında kürsüye çıkan AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç, İlk önce bu günümüze, bayramımızda bizleri yalnız bırakmadığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Biliyorsunuz ki siyasetin en büyük malzemesi insandır. Görüyorum ki, biz o sermayeyi yavaş yavaş arttırmaya başlamışız, bu da bizim mutluluğumuzdur. 8 Mart 2010 tarihinde değerli büyüklerimizin takdir edip bize görevi devrettiğinde o gün ki tüzük gereği anlayışımızla yola çıktık. Bugün, yeniden tüzükte yapılan değişiklikle 25 kişiye düşmüş bulunuyoruz. Birtakım arkadaşlarımızla çeşitli hayırlı neticelerden dolayı görev değişikliği yaptık. Ben bugüne kadar yürüdüğüm bütün dava arkadaşlarımın bugüne kadar yaşadığımız süreçte bana haklarını helal etmelerini istiyorum. Yeni bir dönem, yeni bir sayfa açıyoruz. Bu süreçte de dualarınızı esirgememenizi istiyorum. Bu dava, Rize’de bir yiğidin camiler kışlamız, müminler  askerimiz demesiyle başladı. Onun sevdası bu kalbe düştüğü günden beri de bu sevdanın uğrana canımızın yettiğince yardımda bulunmak görevimiz. Reise sözümüz, vatana borcumuz var. 2019 süreci çok daha efor sarf etmemiz gereken bir süreç, hem dualarınızı hem de desteklerinizi istiyoruz. Kongremiz bereketli hayırlı işler gerçekleştirmemiz vesile olsun, dedi.

Başkan Tanzer Koç’un ardından gündem maddelerine geçildi. Gündem maddeleri tek tek okunurken, 2016 yılı gelir gider raporu oylamaya sunuldu ve yönetim kurulu oy birliğiyle ibra edildi.

Gündem maddelerinin ardından 6. Olağan Kongre’de üyeler oylarını kullandılar. Kongreye tek liste olarak katılan mevcut Başkan Tanzer Koç, böylelikle yeniden AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığına görevine seçilmiş oldu.

Başkan Tanzer Koç’un listesinde şu isimler yer aldı;

Seyhan Çetinbaş, Ayşe Ünlü, Markela Niş, Filiz Yoldaş, Aycan Muntaş, Kemal Akyol, Fikret Düvenci, Güner Yapıcı, Ertuğrul Demirbaş, Burak Tekcan, Rafet Şanlı, Hüseyin Tufan, Armağan Uzunca, Volkan Doğruer, Tekay Oruncak, Ensar Aziz, Umut Çetin, Bekir Karataş, Özkan Yıldız, Ferruh Küçük, Metin Konca, Cenk Güngör, Hasan Tavukçu, Samet Dağtaş,

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek