İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 25 Eylül 2017, Pazartesi 09:24 tarihinde eklendi. 905 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Eyüp Güzeldal Celaliyespor’da

Kırklareli 1. Amatör Ligi’nde mücadele eden Celaliyespor, son olarak Büyükkarıştıranspor’da forma giyen Eyüp Güzeldal’ı transfer etti.
Eyüp Güzeldal Celaliyespor’da

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurarak adından söz ettirmeye hazırlanan Celaliyespor’da transfer çalışmaları sürüyor.

Celaliyespor Kulüp Başkanı Ediz Fidan yaptığı açıklamada, Eyüp Güzeldal’ı yeni sezonda kadrolarına dahil ettiklerini söyledi. Eyüp’ün sağ ve sol kanatta görev yapan bölgenin en önemi oyuncularından birinin olduğunu belirten Fidan, transferin tüm Celaliyespor camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Eyüp Güzeldal Kimdir ?
1992 doğumlu Güzeldal Lüleburgazspor alt yapısında yetişti 6 sezon Lüleburgaz forması ile alt yaş guruplarında forma giydi daha sonra Celaliyespor macerası kısa sürüp İstasyonspor’a transfer oldu son olarak gecen sezon Süper Amatör Kümede Büyükkarıştıranspor’da forma giydi.

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek