HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 21 Eylül 2017, Perşembe 09:44 tarihinde eklendi. 5221 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Alaaddin Güncer “Talihsiz bir açıklama olmuş”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Adayı Alaaddin Güncer, İlçe Başkanı Özgür Kaya’nın “Geçersiz oy kullanın” çağrılarını doğru bulmadığını belirtti ve Başkanın açıklamalarını talihsiz açıklama olarak nitelendirdi.
Alaaddin Güncer “Talihsiz bir açıklama olmuş”

 “Çok ses güçlü sestir ama dinlersek”

İşyerinde ziyaret ettiğimiz CHP Lüleburgaz İlçe Başkan Adayı Avukat Alaaddin Güncer yaptığı açıklamada “Her ortamda dile getirdiğim bir cümle var; ‘Siyaset kapalı kapılar ardında bilmeceli hesaplarla değil, sokakta karşılıklı konuşarak, diyalog ile yapılmalı. Ancak o zaman temiz siyasete sahip olabilir, ülkemiz hak ettiği demokrasiye ulaşabilir’ diye düşünüyorum. İlçemizi mahalle mahalle, sokak sokak, köy köy dolaşmaya gayret gösteriyorum. İster iktidar yanlısı olsun, ister muhalif olsun, ister ilçe başkanlığı seçim yarışında olduğum diğer adaylar, isterse adayları destekleyenler olsun, ayırmadan ve aynı mesafeden herkesi özenle dinlemeye, anlamaya çalışıyorum. Çoğulculuk fikrini benimsiyorum, çok sesin güçlü ses olduğuna inanıyorum. Ama, dinlersek.

Diğer aday arkadaşlarımla birlikte, aynı parti merkezinde, aynı çatı altında, aynı değerlere hizmet etmek için tatlı bir rekabet içerisindeyiz bugünlerde. Lüleburgaz ilçe başkanını seçecek. Doğrusu şu değil midir? Rekabet; nizam ardından intizam getirir. Bizleri tecrübelendirir. Şevklendirir. Biliyorum ki; hizmetin iyisi şevkten, başarısı tecrübeden gelir.

İlçe Başkanlığı seçim çalışmaları için diğer aday arkadaşlarımızla çalışmalarımız son sürat devam ediyoruz. Hepimiz Lüleburgaz’ın hak ettiği seviyedeki parti hizmetine talibiz. Ama ayrışmadan, ayrıştırmadan ilerlemek durumundayız. Bu ülke hak etmediği biçimde, AKP iktidarı süresince yeterince ayrıştırılmış hale getirilmiştir. Evet, bizler adaylarız, her birimizin destekleyicileri bulunuyor. Ama bu durum bizleri bölmemeli. Ayrıştırmamalı. Hepimiz CHP’nin çatısı altındayız ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin değerleri için mücadele ediyoruz. Hepimiz Lüleburgaz sınırları içerisindeyiz ve her birimiz hemşehri, komşu, iş ortağı ya da sosyal paydaşız. Bu ilçenin, mahallerinde, sokaklarında, kaldırım taşlarında, tarlası toprağında, köylüsü, işçisi, memuru, esnafıyla birlikte yaşıyoruz, birlikte çalışıyor, ter akıtıyoruz.  

Geçtiğimiz günlerde yayınlanmış bir haberi okudum, okuyunca da üzüntü duydum diyebilirim.  CHP İlçe Başkanı arkadaşımız Özgür Kaya’nın çağrısını olumlu/yapıcı bir tutum olarak değerlendiremiyorum. Haberde ‘Mavi, Kırmızı, Sarı rengi ne olursa olun, beyaz pusulayı da beraberinde zarfa koyun ve geçersiz oy kullanın’ diyordu. Hatalı buluyorum bu açıklamayı. Çünkü, insanın hür iradesini, demokratik seçim hakkını manipüle eden talihsiz bir açıklama olmuş. Başta da işaret ettiğim üzere, ben herkesi hür iradesiyle, demokratik hakkını kullanmaya davet ediyorum. Demokrasinin bunu gerektirdiğini düşünüyorum. Dilediğiniz adayı oylarınızla destekleyiniz, oyunuzu geçersiz kılmayınız.

Bizler rekabet edeceğiz elbette ama kim kazanırsa kazansın, biz, bizler olarak, bu ilçe sınırlarında, bu topraklarda yaşamaya, bu davaya hizmet etmeye devam edeceğiz.

Herkesi adil olmaya, birlik olmaya, ayrışmamaya davet ediyorum. Cumhuriyet ışığımız, Atatürk ilkeleri teminatımızdır. Cumhuriyet Halk Partisi, partimizdir. Sadece bir kesime hizmet için değil, toplumun her kesimine demokratik bir gelecek sağlamak için çalışmaktadır. Çalışmaya da devam edecektir.

Gökhan KAN

 

                                                                                              

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek