Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 13 Eylül 2017, Çarşamba 09:22 tarihinde eklendi. 3722 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’ın lezzet markası Fırat Usta

Lüleburgaz’ın lezzet durağı Park Et Lokantası’nın meşhur dönercisi Fırat Usta yaptığı döneriyle parmak ısırtıyor.
Lüleburgaz’ın lezzet markası Fırat Usta

Lüleburgaz Kocasinan Mahallesi Kubbeler Altında bulunan Park Et Lokantası’nda Fırat Özkan isimli döner ustasının yaptığı lezzetli dönerler Türkiye’ye nam salmış durumda. 41 Yaşındaki Fırat Özkan, 25 yıldır dönerci ustası olarak çalıştığını ve tüm öğrendiklerini işletme sahibi Nihat Yaman’dan öğrendiğini belirtti.

Fırat Usta, yaptığı döneri yemek için Türkiye’nin çeşitli yerlerinden insanların geldiklerini belirterek, “Yaklaşık 25 sene önce bu iş yerinde mesleğe başladım. Nihat Yaman sayesinde bu seviyeye geldim ve kendimi geliştirdim. Şuanda sadece çevre şehirlerden değil Türkiye’nin çeşitli yerlerinden insanlar benim dönerimi tatmak için geliyorlar. Hatta Bursa’nın İskender’i ünlü olmasına rağmen Bursa’dan birçok müşterim sırf benim dönerimi yemek için geliyorlar. Bu da bana oldukça gurur veriyor ve yaptığım işimi daha çok severek yapmamı sağlıyor. En büyük sırrım işimi severek yapmam. Belki de lezzetli olmasının en önemli sebebi de budur”dedi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek