Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 07 Eylül 2017, Perşembe 09:23 tarihinde eklendi. 2683 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Büyükkarıştıran’da “bayrak” isyanı!

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda önceki yıllarda asılan Türk Bayraklarının bu yıl belediye tarafından özellikle asılmadığını iddia ederek bu büyük zaferin Trakya halkına unutturulmaya çalışıldığını söyledi.
Büyükkarıştıran’da “bayrak” isyanı!

Başkan Kaya yaptığı açıklamada “30 Ağustos zaferi tarihinin gördüğü en büyük zaferlerden birisi olarak dünya tarihe geçmiş ve Türk milletinin ne denli büyük işler yapabileceğini tüm dünyaya ispat etmiştir. Bu büyük zafer aynı zamanda Cumhuriyetin ve Bağımsızlığın temelini atmıştır. Cumhuriyete düşman olanlar, Bağımsızlığı ve Özgürlüğü anlamayanlar bu  büyük zaferin gölgelenmesi ve unutturulması için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Bugün ülkemizde Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe Hitabede belirttiği gibi iktidar sahipleri siyasi emellerini ulusun geleceğini çalmak isteyenlerle birleştirmişlerdir ve bugün Lüleburgaz’a bağlı beldemiz B.Karıştıran’da iktidarda olan AKP’li belediye başkanı ve yönetimi de bu hayasız saldırıya kendi siyasi menfaatleri için ortak olmuştur.30 Ağustos Zafer Bayramı gününde Büyükkarıştıran’da bundan önceki yıllarda asılan Türk Bayrakları belediye tarafından özellikle asılmamış ve bu büyük zafer Trakya halkına unutturulmaya çalışılmıştır. Ancak bu Büyük Zaferi unutturmaya çalışanlar şunu iyi bilmelidir ki : tarihte hiç kimsenin Türk milletini silmeye ve Türk Bayrağını indirmeye gücü yetmemiştir ve yetmeyecektir. Cumhuriyetin ve Bağımsızlığımızın temeli olan 30 Ağustos Zafer Bayramını ve Türk Bayrağını gölgelemeye çalışanlar, tarihin her döneminde olduğu gibi bu asil milletten gereken cevabı alacaktır. Biz Cumhuriyet Halk Partililer var olduğumuz sürece Bağımsızlığımızı ve Bayrağımızı her ne pahasına olursa olsun sonsuza kadar koruyacak ve bu uğurda hiçbir bedeli ödemekten çekinmeyeceğiz. Büyük Karıştıran belediye yönetimini buradan uyarıyoruz: Türk Bayrağını siyasetlerine malzeme edenler bunun sonuçlarına katlanmalıdır ve hiç kimse Trakya insanın Bayrağına bağlılığını test etmemelidir” dedi.

Uğur PİRPOR

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek