Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 07 Eylül 2017, Perşembe 09:21 tarihinde eklendi. 2693 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bayan Kuaförleri ter döktü

Lüleburgaz Mesleki Eğitim Merkezi tarafından 2017 Eylül dönemi Kalfalık Uygulama sınavı gerçekleştirildi.
Bayan Kuaförleri ter döktü

Lüleburgaz Mesleki Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen kalfalık-ustalık sınavları 5 Eylül itibari ile başladı. Kuaförlük meslek dalında yapılan Kalfalık Sınavına 6 Eylül Çarşamba günü saat 14.00’da Eski Kırklareli Caddesi Kayhan Pasajı’nda bulunan Aydoğan Bayan Kuaförü’nde gerçekleştirildi. Kalfalık sınavında, Lüleburgaz Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Yüksel Akın, Usta Eğiticiler Aydoğan Ege, Mehmet Yoldaş, Öğretmenler Muharrem Can ve Mehmet Sezgin hazır bulundu.

Kalfalık Uygulama Sınavına giren 6 öğrenci Kalfalık Belgesini alabilmek için ter döktü. Lüleburgaz Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Yüksel Akın yaptığı açıklamada kursiyerlere sınavda başarı dileklerinde bulundu. Sınav sonuçlarının Ekim ayında açıklanacağı belirtildi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek