Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 05 Eylül 2017, Salı 09:26 tarihinde eklendi. 4627 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kaliteli eğlencenin adresi Clup Secret açıldı

Club Secret isimli eğlence mekânı Lüleburgaz Yılmaz Mahallesi Eski Kırklareli Caddesi No:10’da hizmete açıldı.
Kaliteli eğlencenin adresi Clup Secret açıldı

Genç girişimci Doğukan Yalın’ın işletmeciliğini yaptığı Club Secret isimli eğlence mekânı 30 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilen tören ile açıldı. Çocukluktan beri hayalini kurduğu işletmenin artık sahibi olduğunu belirten Yalın, 23 yaşında olmasına rağmen fırsatları iyi değerlendirerek genç yaşta hayalini başardığını belirtti.

Yalın, Club Secret’te haftada 5 gece canlı müzik yapılacağını belirterek, “Pazartesi ve Perşembe geceleri hariç haftanın 5 gecesinde canlı müzik yapacağız. Canlı müzik gece 21.00 ile 01.00 saatleri arasında olacak. Bunun yanında Perşembe günlerinde ise sadece kadınlara özel gece olacak ve Club Secret sadece bayanlara açık olacak. Bu uygulamamız Kış dönemi boyunca devam edecek. Rezervasyon için 0532 226 40 90 no’lu numaramızı arayabilirler. Tüm Lüleburgazlıları eğlenceli bir gece geçirmek için buraya davet ediyoruz.”dedi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek