Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 22 Ağustos 2017, Salı 09:33 tarihinde eklendi. 936 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kurban satış yerleri belirlendi

Lüleburgaz Belediyesi Zabıta Müdürü Raif Bıyıktaş, yaptığı açıklamada, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da satışların yeni sanayi sitesi içerisinde bulunan alanda yapılacağını söyledi.
Kurban satış yerleri belirlendi

Yer kiralamak isteyenlerin belediyeye başvurabileceğini belirten Bıyıktaş, 61 satış yerinin mevcut olduğunu iade etti.

Kurbanlıkların 25 Ağustos Cuma günü satışa çıkarılabileceğini bildiren Bıyıktaş, "Kotraların düzenlenmesi işini yeri satın alan kişi yapacak. Yer düzenlemesinin ardından 25 Ağustos'ta besicilerin alana hayvanlarını getirmelerine izin verilecek. Hayvan satış yerleri 30 metrekare boyutunda olacak. 7 günlük fiyat da 210 lira olarak belirlendi. Kurban satış yerleri ile ilgili belediye güvenlik noktasından müracaat edilebilecek." diye konuştu.

A.A.

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek