Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 22 Ağustos 2017, Salı 09:32 tarihinde eklendi. 1282 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de Delege Seçimleri “10 Eylül”de

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı Haftalık Olağan Toplantısında konuşan CHP İlçe Başkanı Özgür Kaya delege seçimlerinin 10 Eylül itibari ile başlayacağını bildirdi.
CHP’de Delege Seçimleri “10 Eylül”de

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı binasında Haftalık Olağan Toplantı 21 Ağustos Pazartesi günü saat 12.30’da gerçekleştirildi. CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker ve partililer katıldı.

İlçe Başkanı Kaya delege seçimlerinin 10 Eylül ile 15 Ekim tarihleri arasında yapılacağını söyledi. Kaya, “Delege Seçimleri sürecindeyiz. Partimiz içerisinde de belirli bir hareketlilik var. Biz İlçe Yönetimi olarak ortak listeler talep ediyoruz. Ortak listelerin oluştuğu hiçbir mahallede seçimlere müdahale etmeyeceğiz. Bizim görevimiz partinin işlerini takip etmektir. Biz zaten görevdeyiz, biz aday bir başkanız. Bunu farklı anlayan, farklı anlatan insanlar var. Tüm Lüleburgaz’ın ve CHP’nin bilmesi gerekir ki, CHP İlçe Yönetimi 2 yıllık çalışma süreci boyunca hiçbir istifa, hiçbir görevden alma olmadan ve hiçbir ihraç olmadan muazzam bir başarıya imza atmış ve görevine devam etmektedir. Bazı arkadaşlarım bana diyor ki, hiçbir seçime müdahale etmeyeceğini söylüyorsun, kendine bu kadar çok mu güveniyorsun? Bende hepsine aynı cevabı veriyorum.

Devamı 2’de

Elbette bir siyasetçi kendine güvenecek, tabi ki bende kendime güveniyorum. Ama ben kendimden daha fazla Cumhuriyet Halk Partisinin delegesine güveniyorum. Cumhuriyeti kurmuş, demokrasi ve özgürlükleri getirmiş bir partinin delegesi Lüleburgaz İlçe Başkanını seçerken yanlış yapmaz. Onun için delegemize güveneceğiz, delegemize inanacağız. Seçimin sonucu ne olursa olsun öpüp başımızın üstüne koyacağız. Bu delege neyi uygun görmüşse onu yapacağız. Başkanlar, vekiller gelip geçicidir. Bu partinin sahibi delegesidir. Bu delegeye de sonuna kadar güveniyoruz. 10 Eylül itibari ile de mahalle ve muhtarlık delege seçimlerimizi başlatacağız. 15 Ekim 2017 tarihine kadar delege seçimlerimizi bitirmiş olacağız.”dedi.

Gelibolu’da  CHP Genel Merkezi tarafından gerçekleştirilecek olan Adalet Kurultayı toplantısına da Lüleburgaz olarak katılacaklarını belirten Başkan Kaya, “Bildiğiniz gibi 26 Ağustosta başlayıp 30 Ağustosa kadar devam edecek olan Adalet Kurultayı çalışması şuanda genel merkezimiz tarafından devam etmektedir. Adalet kurultayı, Gelibolu’da geniş bir alanda düzenlenecek ve tüm Türkiye’de partili partisiz, mağduriyet yaşayan adaletsizliğe uğramış ve adalet arayan herkesin toplandığı bir yer olacak. Bizde Lüleburgaz İlçe Örgütü olarak Adalet Kurultayına elimizden geldiği kadar desteğimizi vereceğiz. Bu hafta oraya gidişle alakalı organizasyonlarımızı yapacağız ve en yüksek katılımla Adalet Kurultayına katılmayı istiyoruz.”dedi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek