Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 19 Ağustos 2017, Cumartesi 09:25 tarihinde eklendi. 9355 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Oflu Hoca’nın Şifresi Lüleburgaz’da

Oflu Hoca’nın Şifresi isimli film serisinin 3.filmi için mekân arayan filmin çekim ekibi Lüleburgaz’a geldi.
Oflu Hoca’nın Şifresi Lüleburgaz’da

Oflu Hoca’nın Şifresi çekim ekibi 18 Ağustos Cuma günü Lüleburgaz Serender Cafe’ye gelerek yemek yedi. Yapımcı ve Yönetmen Adem Kılıç, Uygulayıcı Yapımcı Emin Albayrak ve filmin başrol oyuncusu Çetin Altay’ın bulunduğu ekip Oflu Hoca’nın Şifresi isimli serinin 3.filmi için mekân tespiti amacıyla Lüleburgaz’a geldi.

Filmin Yapımcılığını ve Yönetmenliğini yapan Adem Kılıç, Lüleburgaz ve çevresinde çekim yapmak istediklerini belirterek, “Oflu Hoca’nın Şifresi 3 isimli filmimizin bir kısmının çekimlerini Trakya’da yapmak istiyoruz. Daha önce ekibimden birkaç arkadaşımı göndermiştim ve onların araştırması sonucu Lüleburgaz ve çevresinde belirlediğimiz birkaç mekânı görmek için geldik. İki gün burada olacağız ve film için en uygun mekân’a karar vereceğiz.”dedi.

Yönetmen Adem Kılıç, merakla beklenen film hakkında birkaç ipucu vermeyi de ihmal etmedi. Kılıç, “Filmimizin konusu Oflu Hoca spor kulübü başkan adaylığını kazanıyor. Trakya’da yaşayan bir arkadaşı genç ve yetenekli bir futbolcuyu görmesi için onu çağırıyor. Genç ve yetenekli futbolcunun peşinde Oflu Hoca’nın dışında bir de Real Madrid yöneticileri var. Real Madrid’i saf dışı bırakma mücadelesi anlatılacak. Ayrıca filmde Oflu Hoca’ya ikizi gibi benzeyen bir kabadayı Oflu Hoca’nın şehre geldiği gün hapisten çıkması da halk arasında bir kargaşaya yol açacak. Başrol oyuncumuz Çetin Altay filmde iki rolde oynayacak. Çetin Karadeniz şivesini Türkiye’de belki de en iyi yapan oyunculardan birisi bu filmimizde Trakya şivesi ile izleyicinin karşısına çıkıyor. Filmimizde yerel oyuncular da kullanmak istiyoruz”diye konuştu.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek