Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 17 Ağustos 2017, Perşembe 09:33 tarihinde eklendi. 3108 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Berberlerin yeni fiyat tarifesi belirlendi

Lüleburgaz Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Yüksel Akın, yaptığı açıklamada yeni fiyat tarifesinin belirlendiğini söyledi.
Berberlerin yeni fiyat tarifesi belirlendi

Lüleburgaz’da faaliyet gösteren kuaför ve berberlerin fiyat tarifelerine yeni düzenleme getirildi.

Oda Başkanı Yüksel Akın yaptığı açıklamada, 18 Ağustos 2017 tarihi itibari ile yeni fiyat tarifesine geçileceğini söyledi. 3 yıldan bu yana fiyatlara zam yapılmadığını belirten Akın, belirlenen yeni fiyat tarifesinin dağıtılmaya başlanacağını ifade etti.

Erkek berberleri tarafından uygulanacak fiyat tarifesi şu şekilde;

Saç traşı 17 TL, saç sakal traşı 25TL, saç, sakal ve yıkama 30TL, çocuk traşı 15TL, saç kesimi, yıkama 25TL, sakal traşı 9TL, saç boyama 30TL, saç yıkama 7TL, saç yıkama, fön 10TL, cilt bakımı 20TL, saç bakımı 30TL, damat traşı 120TL, ense alma 5TL, ağda (kulak-yanak) 10TL, maske 10TL

Uğur PİRPOR

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek