Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 15 Ağustos 2017, Salı 09:40 tarihinde eklendi. 3588 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Pera Hotel” hizmete açıldı

Lüleburgaz’da modern mimarisi ile ön plana çıkan, yenilikçi, lüksün konforla buluştuğu “Pera Hotel Lüleburgaz” hizmete açıldı.
“Pera Hotel” hizmete açıldı

Lüleburgaz Kocasinan Mahallesi, İstanbul Caddesi’nde 22 Temmuz tarihi itibari ile hizmete başlayan Pera Hotel Lüleburgaz,  kısa sürede bölgeye gelen şirket misafirlerin, turistlerin, ailelerin ilgi odağı olmayı başardı.

25 yıldır turizm sektörünün içinde yer aldığını ve Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde ve Avrupa’da çalıştığını söyleyen İşletme Müdürü Enis Kurtay, Lüleburgaz’ın ihtiyacı olan bir hotelin Lüleburgaz’a kazandırıldığını söyledi.

Pera Hotel hakkında bilgiler veren Kurtay, hotelin 25 oda, 50 kişi kapasiteli olduğunu söyledi.

Kurtay; “Pera Hotel olarak müşterilerimize güler yüzlü, temiz, hijyenik, modern bir donanıma sahip, çağdaş işletmecilik anlayışı ile hizmet vermeye başladık. 3 hafta önce açılmamıza rağmen kısa sürede yoğun ilgi gördük. Hotel, 25 oda, 50 kişi kapasiteli. Odaya kahvaltı hizmeti veriyoruz. Toplantı salonu, teraslı odalar, aile odalarımız da mevcut. Her odamızda merkezi klima sitemi, uydu bağlantısı, mini bar var. Aile hoteliyiz, müşteri kitlemiz şirket misafirleri, bölgeyi ziyarete gelen turistler, öğrenci ve ailelerden oluşuyor, dedi.

Hotel sahiplerinin, Avukat Koray Şentürk, Elektrik Mühendisi Hürcin Cin, Harita Mühendisi Emre Cin ve Recep Kıvanç Yıldız olduğunu belirten Kurtay, aynı zamanda bisiklet dostu bir işletme olduklarını, Lüleburgaz Belediyesi ile yapılan anlaşma gereği bisikletli müşterilerine %10 indirim olanağı sağladıklarını da sözlerine ekledi.

Uğur PİRPOR

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek