Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 08 Ağustos 2017, Salı 09:31 tarihinde eklendi. 2407 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Parti’de Kongre süreci Büyükkarıştıran’da başladı

AK Parti 6.Olağan Kongre sürecini 6 Ağustos Pazar günü Büyükkarıştıran Belde Kongresi ile başlattı.
AK Parti’de Kongre süreci Büyükkarıştıran’da başladı

AK parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç Kongrelerin beldemize, ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını dileyerek başladı sözlerine. 2001 yılından bu yana çok büyük hizmetlere imza atmış, ülkenin gelişmesine katkılar sunmuş bir partinin neferi ve ümmetin umudu olmuş bir dünya liderinin Recep Tayyip Erdoğanın yol arkadaşı olmaktan büyük onur duyduğunu belirten Koç tekrar göreve getirilen İlyas Ekşi ve ekibine başarılar diledi.

Daha sonra İl Başkanı Alper Çiler bir konuşma yaptı. Recep Tayyip Erdoğan, Binali Yıldırım, Mustafa Ataş ve Selahattin Minsolmaz kongreye birer telgraf gönderdiler ve kongrenin hayırlı olmasını dileyip yeni yönetime başarılar dilediler.

100 delegenin mevcut olduğu kongreye 80 delege katıldı ve oyların tamamını seçime tek liste ile giren İlyas Ekşi ve ekibi aldı.

 

 

Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek