HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 04 Ağustos 2017, Cuma 09:27 tarihinde eklendi. 2389 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Acılı babadan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür

Lüleburgaz’da geçtiğimiz hafta yaşanan trafik kazasında 13 yaşındaki Sinan Atakan Yavuz, bisikleti ile seyir halinde iken TIR’ın çarpması sonucunda hayatını kaybetti.
Acılı babadan Tekirdağ Büyükşehir  Belediyesi’ne teşekkür

Sinan Atakan Yavuz, daha sonra Hayrabolu’nın Kılıçlar köyünde toprağa verildi.

Sinan Atakan Yavuz’un acılı babası Sinan Yavuz, geçtiğimiz günlerde tanıdığı Lüleburgazlı esnaflar Gönül Çelik ve Şevki Vural’ı ziyaret etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden Sinan Yavuz; “Kılıçlar köyü Lüleburgaz sınırları içinde olmadığı için Lüleburgaz Belediyesi cenazeyi Kılıçlar köyüne götürmedi. Oysa oğlum Lüleburgaz Belediyesi’nin 2017  yılında ilan ettiği Bisiklet Yılı’nda bisiklet üstünde öldü. Bu beni daha da perişan etti. İmdadımıza Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yetişti. Cenazeyi Hayrabolu Kılıçlar köyüne götürdük. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Haber Merkezi

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek