HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 19 Temmuz 2017, Çarşamba 09:21 tarihinde eklendi. 5706 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Arda Ailesinin mutlu günü

Gülfiye ile Mümin Arda Ailesinin biricik kızları Görkem, 15 Temmuz Cumartesi günü Love Garden’da gerçekleştirilen görkemli düğün töreni ile Zeynep ve Merhum Aslan Asa’nın oğulları Volkan ile hayatını birleştirdi.
Arda Ailesinin mutlu günü

Kasaplar Derneği eski Başkanı olan Mümin Arda’nın kızının düğününe Lüleburgaz Ticaret Borsası Başkanı Kenan Var,  Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ergin Okandeniz, Lüleburgaz Esnaf Kefalet Kooperatifi Bakanı Fahri Özkan ile birlikte Lüleburgaz’ın tanınmış simaları katıldı.

Bilindiği gibi Mümin Arda geçtiğimiz yıl Harita Mühendisi olan oğlu Rasim Arda’yı evlendirmişti.

Hürfikir Gazetesi olarak Arda ve Asa Ailelerinin mutlu günlerini kutlar genç çifte ömürboyu sürecek bir mutluluklar dileriz.

 

 

Haber Merkezi 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek