HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 17 Temmuz 2017, Pazartesi 09:27 tarihinde eklendi. 3256 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şehit Ailelerine yemek verildi

Kırklareli'nde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehit ve gazi ailelerine yemek verildi.
Şehit Ailelerine yemek verildi

İl Emniyet Müdürlüğü Polis Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen yemek, Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı.

Kırklareli Valisi Organ Çiftçi, burada yaptığı konuşmada, şehit ve gazileri şükran ve minnetle andıklarını söyledi.

İslamiyete göre şehitlik mertebesinin peygamberlikten sonra gelen en yüce mertebe olduğunu belirten Çiftçi, Allah'tan Türk milletine ve şehit yakınlarına sabır diledi.

15 Temmuz'da asker kıyafeti giymiş teröristlerin ülkeyi, milleti, devleti ve hükümeti bölmeye, parçalamaya ve yok etmeye çalıştığını hatırlatan Çiftçi, Türk milletinin tankların ve topların önünde durarak buna müsaade etmediğini vurguladı.

Aziz Türk milletinin cesareti, feraseti, vatan, bayrak, devlet, ezan sevgisiyle, iman ve irfanıyla bütün dünyaya gücünü bir kez daha gösterdiğini aktaran Çiftçi, "Uçaklara, tanklara, tüfeklere, bombalara ve kurşunlara sadece vücutlarını siper ederek 249 şehit ve 2 bin 189 gazi vermiş vatanımızı FETÖ'nün alçaklarına, Türk tarihinin en büyük ihanet şebekesine ülkeyi teslim etmemiştir. Şimdi de bu ihanet şebekesinin elemanları tek tek inlerinden alınıp hesap vermek üzere yargı önüne çıkarılmaktadır.  Vatan, millet, bayrak ve devlet uğuruna verdiğimiz şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de şifalar diliyorum." diye konuştu.

Yemeğin ardından İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş tarafından yemek duası okundu.

Yemeğe, AK Parti Milletvekili Selahattin Minsolmaz, CHP Milletvekili Vecdi Gündoğdu, 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Piyade Albay Mustafa Barut, Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, kurum müdürleri ile şehit ve gazi aileleri katıldı.

A.A.

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek