Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 15 Temmuz 2017, Cumartesi 09:14 tarihinde eklendi. 2836 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Milli İrade fotoğraf sergisi açıldı

Lüleburgaz Gençlik Merkezince FETÖ/PDY'nin darbe girişiminin birinci yıldönümünde 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Milli İrade fotoğraf sergisi açıldı.
15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Milli İrade fotoğraf sergisi açıldı

Dün, saat 14:00’de Lüleburgaz İstanbul Caddesi Emrullah Efendi Ortaokulu önünde açılan fotoğraf sergisinin açılış törenine Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Lüleburgaz 65Mekanize Piyade Tugay Komutanı Piyade Albay Tamer Nazmi Sezen, İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin,  AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç, Gençlik Merkezi Müdürü Aslı Özçelik, Daire Müdürleri ve Okul Müdürleri katıldı.

FETÖ-PDY tarafından düzenlenen hain kalkışma esnasında yaşanan olayların fotoğraflarla anlatıldığı sergi gezilerek 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anıldı.

Uğur PİRPOR

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek