HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 10 Temmuz 2017, Pazartesi 09:20 tarihinde eklendi. 5321 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Olgay Ergin Moda Evi’nden görkemli açılış

Türkiye’nin en önemli moda tasarımcılarından Yıldırım Mayruk’la çalıştıktan sonra kendi markasını oluşturan Olgay Ergin, İstanbul’dan sonra Lüleburgaz’da açılış yaptı.
Olgay Ergin Moda Evi’nden görkemli açılış

Dün, saat 14:00’de Yeni Mahalle İstanbul Caddesi üzeri 1. Sokak Şimşek Apartmanı’nda gerçekleştirilen açılış törenine Ünlü Modacı Yıldırım Mayruk, Belediye Başkanı Emin Halebak, Oda Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Köprübaşı Sanayi Sitesi Başkanı Feridun Ergin’in oğlu Olgay Ergin’in Moda Evi’nin açılış kurdelesini kesen Belediye Başkanı Emin Halebak, Yıldırım Mayruk gibi Dünyaca ünlü modacıların Lüleburgaz’a gelmesinin önemine değinerek Lüleburgaz halkına yakışır bir hizmeti sunacak olan moda evinin tüm Lüleburgaz’a hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Devamı 2’de

Olgay Ergin Moda Evi hakkında bilgi veren Ergin, Yenilikçi dikiş teknikleri, el dikimi ve boncuk işleme, hazır giyim koleksiyonlarından daha prestijli olan, hayali, üstün tasarımlar demek olan couture giyim, kişiye özel olarak tasarlanan kıyafetlerden oluştuğunu söyledi.

Ergin, Olgay Ergin Studio, özel dikim gelinlik ve abiyelerinde feminen stil ve grift detayları sanatsal bir ruhla ortaya koyuyor. İstanbul Balat’ta dünyanın en iyi kumaşlarını, dantellerini, couture nakışlarını kullanarak kişiye özel üretim yaparken şimdi Lüleburgaz’da tasarım üretmeye başlayacak. Her ayrıntısı dikkatle tasarlanmış gelinliklerle kişinin özünü güzelliklerini ortaya çıkarmayı amaçlıyorum. Her kıyafet bir hikaye anlatır, hikayenin kahramanı ise kıyafeti giyendir. Tasarımlarımda önce hikayenin ne olduğunu anlamaya çalışır kıyafet detaylarını, özel istekleri ona göre çalışırım.” dedi.

‘YILDIRIM MAYRUK’TAN ÖĞRENCİSİNE ÖVGÜ DOLU SÖZLER’

Olgay Ergin Studio Moda Evi’nin açılış törenine katılan Dünyaca Ünlü Modacı Yıldırım Mayruk’ta öğrencisi Olgay Ergin’den övgü dolu sözlerle bahsetti. Olgay Ergin’in çok yetenekli ve çalışkan bir modacı olduğunu söyleyen Mayruk, kendisinin de bu yollardan geçtiğini, Olgay Ergin’i veliahtı olarak gördüğünü ifade etti.

Lüleburgaz’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Mayruk, öğrencisine başarı dileklerinde bulundu.

Uğur PİRPOR

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek