Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 24 Haziran 2017, Cumartesi 09:50 tarihinde eklendi. 1162 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ADALET yürüyüşüne KADİR GECESİ arası

21 Haziran Çarşamba Günü Kadir Gecesinde Lüleburgaz’ın Kayabeyli Köyünde CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığının organizasyonla 400 kişinin katıldığı yeryüzü Sofrası kuruldu.
ADALET yürüyüşüne KADİR GECESİ arası

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya’nın Ankara’daki “ADALET” yürüyüşünden dönerek Kadir Gecesinde düzenlediği bu yeryüzü sofrasında, yaptığı açıklamada; “Allah ADALET’le hükmeder ve biz kullarından adil olmamızı bekler. Kadir Gecesinde kurduğumuz bu sofranın helal ekmeğimizi kardeşçe ve adaletle paylaşıyoruz. Toplumun mutlu olması ve huzurlu yaşaması için birinci şart ADALET’tir. Kayabeyli köyüne sözümüz vardı ve bu yeryüzü sofrası için “ADALET” yürüyüşünden ayrılıp buraya geldik ve yarın tekrar “ADALET” yürüyüşüne katılmak için geri döneceğiz. Bugün katılan herkese başta Muhtarımız Ali Çalışkan, delegelerimiz Recep Hangi ve Yücel Üstün'e ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Merkezi

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek