Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 22 Haziran 2017, Perşembe 09:29 tarihinde eklendi. 1896 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Ticaret Borsası İftar düzenledi

Lüleburgaz Ticaret Borsası, geçtiğimiz Salı gününün akşamı Lüleburgaz Ezgi Resort Otel’de Havuz Başı’nda iftar verdi.
Lüleburgaz Ticaret Borsası İftar düzenledi

İftar yemeğine Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya,  Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ergin Okandeniz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Lüleburgaz Yağlı Toğumlar Kooperatifi Başkanı Rahim Kurt, Ahmetbey Yağlı Tohumlar Kooperatifi Başkanı Selçuk Kahraman,  Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Lütfü Karaman, CHP Büyükkarıştıran Belde Başkanı Ertuğrul Çamlıca ile birlikte Lüleburgaz Ticaret Borsası Üyesi olan üreticiler katıldı.

İftar programından yarım saat önce Lüleburgaz Ticaret Borsası Başkanı Kenan Var ve Lüleburgaz Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yaşar Cihan eşlerini de yanına alarak Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte davetlileri kapıda karşıladı.

Ezan okunmasının ardından oruç açıldıktan sonra 4 kişilik  Semazen Ekibi yaklaşık yarım saat süren bir gösteri yaptı.

Ses ayarını Murat Ertan, sunuculuğunu ise Binnur Dinç’in yaptığı gecede Semazen gösterisinin ardından Lüleburgaz Sokullu Camii İmam Hatibi Ahmet Bostancı tarafından  iftar duası yapıldı.

Duaların yapılmasının ardından sırası ile Lüleburgaz Ticaret Borası Başkanı Kenan Var, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak ve Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından Lüleburgaz Ticaret Borsası’nın Lisanslı Depoculuk çalışmalarına katkı sunan Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak ve Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya’ya birer şilt verildi.

Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya’nın şiltini Lüleburgaz Ticaret Borsası  Meclis Başkanı Yaşar Cihan, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’ın şiltini Lüleburgaz Ticaret Borası Başkanı Kenan Var verdi.

İftar yemeğinin tamamlanmasının ardından tüm konuklara teşekkür eden Lüleburgaz Ticaret Borsası Başkanı Kenan Var, davetlileri tek tek uğurladı.

Haber Merkezi

 

  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek