Yarın Dünya Çiftçiler Günü
Vali Ekici’den Engelliler Haftası mesajı
Türk Eğitim Sen’li öğretmenler iş bıraktı
Roma ve Bizans dönemlerine ait olduğu değerlendirilen 75 obje ele geçirildi
Bu haber 09 Haziran 2017, Cuma 09:40 tarihinde eklendi. 1670 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kalfalık Sınavında ter döktüler

Lüleburgaz Mesleki Eğitim Merkezince 2017 Haziran dönemi Erkek Berberliği Kalfalık adaylarına yazılı ve uygulamalı sınav yapıldı.
Kalfalık Sınavında ter döktüler

Lüleburgaz Mesleki Eğitim Merkezi tarafından erkek berberi kalfa adaylarına 7 Haziran Salı günü saat 11.00’da yazılı saat 14.00’da ise uygulamalı sınav yapıldı. Yapılan yazılı sınava Kırklareli, Lüleburgaz ve Babaeski Mesleki Eğitim Merkezinde eğitimlerini tamamlayan 9 kalfa adayı katıldı. İstanbul Caddesi Şimşek Pasajı içerisinde bulunan CYN Erkek Kuaförü’nde yapılan uygulama sınavına ise Akın Çil ve Yusuf Bayraktar isimli iki kalfalık adayı katıldı. Diğer adayların Eylül ayında sınava gireceği açıklandı.

Uygulama sınavında komisyon üyeleri olarak Usta Öğreticiler Yakup Sütçü, Selim Çolaklar katılırken öğretmen olarak İsmail Kocaköse ve Ercan Tahtadere hazır bulundular. Sınav olan adaylara çalışma ortamı hazırlanması, model saç kesimi, kesim sonrası şekillendirme, müşteri karşılama ve uğurlama(diyalog) ile kişisel hijyen kurallarına uyma başlıkları altında puanlama yapıldı.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek