Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 01 Haziran 2017, Perşembe 09:18 tarihinde eklendi. 2023 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İsmet Patron son yolculuğuna uğurlandı

Trakya’da 1999 yılında Türkiye Üretici Köylüler Sendikası (TÜR KÖY SEN), 2001 yılında da Tüm Üretici Köylüler Sendikası (TÜM KÖY SEN) kurucularından olan 1932 doğumlu İsmet Patron geçtiğimiz Pazartesi günü tedavi gördüğü Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi’nde hayatını kaybetti.
 İsmet Patron son yolculuğuna uğurlandı

İsmet  Patron, 30 Mayıs 2017 Salı günü memleketi olan Babaeski’nin Sinanlı Beldesi’nde İkindi Namazı’nın ardından toprağa verildi.

İsmet Patron’un cenaze törenine  TÜM KÖY SEN Genel Başkanı Şevki Konur, Lüleburgazlı Doğa Savunucusu Hakan Dedeoğlu, Şeker İş Sendikası, DİSK-Gıda İş Sendikası, Emek Partisi Genel Merkez Yöneticileri katıldı.

1970’li yıllarda Kırklareli’nde Köy Koop’un kuruluşunda ön saflarda yer alan İsmet Patron,  1996 yılında da Trakya Geneli’nde Emek Partisi’nin örgütlenmesinde büyük çaba sarf etmişti.

1999 yılında Türkiye Üretici Köylüler Sendikası (TÜR KÖY SEN) ve Tüm Üretici Köylüler Sendikası (ÜTM KÖY SEN)’nin kurucularındandı.

Kırkpınar Cazgırı Hüsnü Patron’un da babası olan İsmet Patron’un vefatı Trakya da üzüntü ile karşılandı.

 

Haber Merkezi  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek