Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 31 Mayıs 2017, Çarşamba 09:31 tarihinde eklendi. 12528 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Emekçilerin hakkının çalınmasına izin vermeyeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi Emek Büroları yöneticilerinden CHP Niğde Mv. Ömer Fethi Gürer, CHP Kocaeli Mv. Fatma Kaplan, Kırklareli Mv. Vecdi Gündoğdu ve Turabi Kayan, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya cam işçilerini ziyaret etti.
Emekçilerin hakkının çalınmasına izin vermeyeceğiz

Tel örgülerinin ardından cam işçileriyle konuşan CHP’li vekiller, cam işçilerinin yanlarında olduklarını söyleyerek destek oldular.

Ziyaret dönüşü açıklamalarda bulunan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya şunları söyledi;

Kaya "15 yıldır ülkeyi yöneten AKP iktidarı, ülkenin tüm kaynaklarını sömürürken, emekçilerinin de alın terini sömürmekte ve onların bir parça ekmeğini bile çok görmektedir. Bilinçli uygulanan ekonomik politikaları ile işçi ücretleri her geçen gün düşürülmüş, ülke 100 yıl geriye götürülmüş ve vahşi kapitalizm koşuları AKP iktidarı tarafından yaratılmıştır. Televizyon dizilerinde anlatılan zengin hayatlar ve varlık içerisinde yaşayanların ülkesi AKP yandaşlarının ülkesidir.  15 yılın sonunda artık işçilerin ve emekçilerin kaybedecek hiç bir şey kalmamıştır. Hakkını korumak için mücadele eden işçilerin Anayasal Grev Hakkı AKP tarafından ellerinden alınmıştır. Anayasa ve kanunları çiğneyen AKP hükümetinden  güç alan patronlar sömürüyü azgınlaştırmış ve işçi sınıfına direnmekten başka çare bırakmamıştır. 17 Aralık’ta ayakkabı kutularında milyon dolarları çalanlar, 16 Nisan’da oyları çalanlar bugün de işçinin hakkını çalmaktadır. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak ne bu ülke kaynaklarının yağmalamasına ne de bu ülke emekçilerinin hakkının çalınmasına izin vermeyeceğiz. Adil, özgür ve eşit bir ülke için tüm emekçilerle birlikte mücadele edecek Atatürk’ün gösterdiği Türk insanına yakışan bir ülke kurma hedefimizden asla vazgeçmeyeceğiz” dedi.

Uğur PİRPOR

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek