Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 29 Mayıs 2017, Pazartesi 09:20 tarihinde eklendi. 1463 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Belediye’den Kepirtepe’ye Kitap Desteği

Lüleburgaz Belediyesi, 2016 Mart ayında faaliyete giren Kepirtepe Anadolu Lisesi Z-Kütüphanesi’ne ihtiyaç duyulan kitapların teminini gerçekleştirerek kütüphaneye destek sağladı.
Belediye’den Kepirtepe’ye Kitap Desteği

Kepirtepe Anadolu Lisesi Okul Müdürü Halil İbrahim Toklu, “Z-Kütüphanesi, yerel imkanlarla yapılıp hizmete sunuldu. Yine öğrenci, veli, öğretmen ve yerel imkanlarla kitap toplama kampanyası başlatılarak kütüphanemizin zenginleştirilmesini amaçlamaktayız. Belediyemize kitap toplama kampanyamıza katkı sunduğu için teşekkür ederiz.” diye konuştu.

 

‘YASTIK ALTINDA 10 KİTAP BULUNDURUYORUM’

 

Gençlerle eğitim üzerine değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Emin Halebak’da yaptığı konuşmada: "Yastık altında 10 tane kitap bulunduruyorum. Kitap okumak çok ama çok önemli. Ömer Hayyam'ın tüm eserlerini dördüncü sınıfta, Shakespeare'ın tüm eserlerini de orta okulda bitirdim."dedi.

 

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek